Mycket bra 8,0
baserat på 1269 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1269 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,5
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Ma från Filippinerna
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i december 2015
great place , awesome staff, amazing services!
corteous smiling staff, clean/neat room & linens, big comfy dining with delicious breakfast
I spent 2 nights (my second time to be in this place) and yes, I got the best services - nice to see smiling faces from almost all of the staff, very approachable! great room with clean linens but I guess a need to change the window type aircon (a bit noisy) minimal problem. Love it having a free shuttle to/from Ayala mall and it didn't take so long for them to pick you up, great service! Ummm..yes I love their breakfast!!! A pity I wasn't able to have more time to take a dip in the pool..sigh.. next time am sure I would!!!
Recenserad 17 december 2015

Sergio från Australien
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i december 2015
Accomodation
Near new, close to most of the shop&restaurant, quiet
Fair
Recenserad 15 december 2015

Craig från Nya Zeeland
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 4 nätter i december 2015
Great hotel
Staff very friendly great location very welcome there
Perfect
Recenserad 13 december 2015

Katrina från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde en natt i december 2015
👍🏼👍🏼👍🏼 value for money
Good location, friendly staff
Great stay
Recenserad 12 december 2015

Joshua från USA
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2015
Terrific
People,customer service and location
Very good
Recenserad 10 december 2015

Angelica från Filippinerna
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i november 2015
3rd Stay at WellCome
location, staff, clean room
Recenserad 09 december 2015

Jady från Singapore
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i november 2015
Value for money
Good location
Good location. Staff was friendly. Second time staying here. Will stay again.
Recenserad 06 december 2015

Martin från Tyskland
Par
Standardrum
Bodde en natt i oktober 2015
nice confortable rooms with delicious breakfast
the small swimmingpool gives u a good relaxing after a hard day. The comfortable room woth a small balkony and with saftybox and fridge and flat tv leg u feel at home.
I enjoyed it very much becz after an workout in the gym i swam a round in the pool. Looked down to the near Ayala Mall... showered in the nice bathroom. Relaxed in the comfortable bed. The flatscreen is nice2. The staff is friebdly and the rooms are clean
Recenserad 04 december 2015

Zachary från USA
Par
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2015
Reasonable alternative to Quest or Parklane
bed comfort, little pool, brunch
I usually stay at Quest or Parklane but Wellcome hotel was about 25% cheaper and it was a reasonable alternative for a night, but it's a bit further from Ayala shopping center. Luckily there is a shuttle to/from the mall.
Recenserad 29 november 2015

Olga från Kanada
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i november 2015
Pool with a view.
Breakfast, pool, shower
Recenserad 24 november 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: