Mycket bra 8,0
baserat på 1269 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1269 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Bernice från Filippinerna
Reste med partner
Standardrum
Bodde en natt i juli 2015
Wellcome cebu
The king size bed and the shower
Good
Recenserad 06 juli 2015

joseph från Filippinerna
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Great hotel service goin to ayala mall
Buffet breakfast was great. Nice hotel staff.
Was satisfied with this hotel. Be back soon.
Recenserad 04 juli 2015

Paul från USA
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 6 nätter i mars 2015
Great value for money
Great staff, great location close to Ayala Mall...good value for money
A nice place to stay....staff are friendly and helpful....good breakfast on the balcony
Recenserad 02 juli 2015

Madeleine från Tyskland
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Perfect stay
breakfast, staff, location
Great hotel, nicely decorated just a few steps away from the Ayala Mall in Cebu. The staff is very nice and breakfast is good (Filipino and Continental Breakfast). Had a good time!
Recenserad 01 juli 2015

jian från Kina
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Dirty Bed Sheet with Blood Mark Cover!!!
recepitiant, breakfast, taxi dirver knows it
very bad experience! Maybe didn't tip the house keeper, they give us a dirty broken bed sheet with a blood mark cover!!!very bad night and disgusting!!! also the size of swimming pool gives the feel is just cheating for cusotmer that they got a pool!
Recenserad 28 juni 2015

Emilyn från Filippinerna
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Relax Trip
Friendly Staffs, rooms are clean
It was a good vacation. Relaxing. Thereare some few things that need improvement: 1) TV cable connections not so good 2) pool needs to make it more attractive 3) should change/improve the mini gym equipments, it's rusty & unsafe to use
Recenserad 28 juni 2015

APOLINAR från Filippinerna
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
comfortable hotel
accessible, affordable & accommodating
was fine and satisfied with the services
Recenserad 24 juni 2015

Ananth från Indien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 4 nätter i juni 2015
Decent Hotel
Staff, Location and okay value for money
The stay was fine except the air conditioning wasn't good. The effect was felt only if one slept directly in front of the ac. Otherwise everything else was fine. The staff were very good and friendly.
Recenserad 19 juni 2015

Angelica från Filippinerna
Reste med partner
Standardrum
Bodde en natt i juni 2015
Your Go-to Hotel in Cebu
Room comfort, value for money, free shuttle service
It was our first trip to Cebu and we are very glad we stayed at WellCome Hotel. We will be back for sure!
Recenserad 16 juni 2015

Ma. från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
great stay
best hotel staff
excellent stay
Recenserad 16 juni 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: