Mycket bra 8,0
baserat på 1269 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1269 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,5
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Adeline från Filippinerna
Reste med partner
Standardrum
Bodde en natt i december 2013
it was okey
the bed was big and comfortable, there food was great and there staff were super nice and accommodating
our stay was great there rooms was not so big, they have a very comfortable bed, at breakfast there food was great and the staff accomadates you well. did not expect there pool was so small i was expecting it much bigger because of the pictures they had on the gallery.
Recenserad 19 januari 2015

Eliza från Filippinerna
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
Worth the Money
breakfast buffet, friendly staff, clean rooms
Recenserad 17 januari 2015

Lowellito från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2014
You'll feel the warm welcome in Wellcome Hotel!
Staff, Location, Room
I commend the front desk officers who were very considerate to us and allowed us to check-in ahead of the hotel policy for check-in. I really appreciated it. 2 thumbs up for you!
Recenserad 14 januari 2015

Hercules från Kanada
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i april 2014
convenience and good location
location, helpful staff
hotel staff were very accommodating and helpful, specially the bellboys. Room was big and clean
Recenserad 14 januari 2015

Antoniette från Filippinerna
Gruppresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i maj 2014
Nice Stay
Big beds, clean room
the hotel was nice. the staff were also polite and helpful.
Recenserad 13 januari 2015

JOAN från Filippinerna
Gruppresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Nice location. Value for money
Nice location, value for money, clean rooms
Recenserad 12 januari 2015

Alan från Australien
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 5 nätter i december 2014
wellcome hotel cebu - new year 2015
1. very good and friendly staff. 2. adequate breakfast choices. 3. good location.
We enjoyed our brief stay and have booked a further stay later this month and into early February. We look forward to seeing you all again soon.
Recenserad 06 januari 2015

SHIN från Sydkorea
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 8 nätter i december 2014
right for pay
clean, comfortable, staff
in varioust sight, it is good for stay at that price
Recenserad 06 januari 2015

Michael från Filippinerna
Familj med äldre barn
Premier Svit
Bodde i 2 nätter i december 2014
Best value hotel friendly staff
Price, location, staff
Convenient and relaxing
Recenserad 06 januari 2015

Adrian från Singapore
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i december 2014
Good location but not worth the price
Location to Ayala Mall, taxi drivers know the location and just beside a massage place
The wifi in the room was good but frankly, Tune Hotel is cheaper and offers equally decent rooms plus also centrally located.
Recenserad 04 januari 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: