2015
Utmärkt 8,1
baserat på 220 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 220 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 6,4
Sortera efter

Mark från Australien
Familj med små barn
Havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 5 nätter i oktober 2015
Beautiful accommodation on a beautiful island
Location, modern room, views
We had a fantastic stay. We stayed in a Coral Sea View room and the views were absolutely amazing. This was our second stay here and we will be back for sure, love this hotel.
Recenserad 14 oktober 2015

peera från Thailand
Par
Havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 4 nätter i oktober 2015
Good location with nice and comfortable room
Location, room,service
Recenserad 12 oktober 2015

Shijun från Thailand
Par
Havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 3 nätter i juni 2015
good
swimming beach cooking
Recenserad 22 september 2015

Katica från Australien
Grupp
Rum med utsikt mot trädgård, 1-2 nätter
Bodde i 3 nätter i september 2015
McCudden/ Holder wedding stay
staff were very helpful, rooms were clean, close to everything.
Our stay was very comfortable, staff were very helpful except for one woman who would not answer the phone. Called 3 times in an hour and she still did not answer phone. I guess the back room was more interesting. When here shift finished, the gentleman with his broken arm was on and he was most helpful. told him about problems I was having with previous woman staff member.
Recenserad 17 september 2015

Mrs från Thailand
Par
Havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 3 nätter i augusti 2015
Whitsunday apartments didn't disappoint
Location, views, friendly staff
Recenserad 07 september 2015

dagyum från Sydkorea
Familj med äldre barn
Deluxe coral med havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 3 nätter i augusti 2015
convenience was good .
view.
it was good overall, but next time, not this apartment.
Recenserad 04 september 2015

CHEN från Kina
Grupp
Rum med utsikt mot trädgård, 1-2 nätter
Bodde i 4 nätter i september 2013
Very good
Location, service, staff
Recenserad 20 augusti 2015

Mrs från Thailand
Familj med små barn
Deluxe coral med havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 4 nätter i augusti 2015
Great Stay
Location, price and customer service
We enjoyed our stay. The apartments are in a great location, the staff were very friendly and helpful. The floor was a little sandy, the cot used for my son a little shabby and the shower was super high pressure (not great for a 4 month old when there's no bath available) but other than that everything else was great! Rooms are fairly modern and a great size. Would stay again.
Recenserad 13 augusti 2015

Janette från Thailand
Par
Deluxe coral med havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 5 nätter i juli 2015
f
1. Very happy, polite and helpul staff (from the front desk to the room cleaners). 2. View from upper floors. 3. A pickup/drop off point for the island free buses
Comfortable room, perhaps a bit dated. Weather could have been better so as to enjoy the deluxe room views
Recenserad 27 juli 2015

qixia från Kina
Familj med små barn
Havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 4 nätter i juli 2015
111
111
111
Recenserad 20 juli 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: