2015
Utmärkt 8,1
baserat på 220 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 220 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 6,4
Sortera efter

Dwayne från Australien
Reste med partner
Lägenhet med 1 sovrum och havsutsikt
Bodde en natt i juni 2016
No Internet, No Dishwasher - Annoying
As per all accommodation that faces Cats Eye Beach it has amazing views. The rooms are very spacious, complete with kitchen & cooking utensils. Sadley what lets this hotels down from others is that there's no wifi in the rooms & no dishwasher and if you don't wash your dishes you get a $60 fee which is very annoying while on holidays, the hotel doesn't have any dining facilities or breakfast facilities, finally the staff weren't that friendly either.. Consider elsewhere..
Recenserad 21 juni 2016

Shay från Australien
Gruppresenär
Deluxe coral med havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Great service and very happy overall
We stayed for 3 nights. Not only were the staff also super friendly but went above and beyond and always delivered quickly. Would happily stay again :) Great location and easy to get places.
Recenserad 20 juni 2016

hollie från Kina
Familj med småbarn
Havsutsikt 1-2 nätter
Bodde en natt i juni 2016
It's really worth the money.
Enjoy the stay!
Recenserad 17 juni 2016

CLAIRE från Thailand
Ensamresenär
Deluxe coral med havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 3 nätter i maj 2016
great accommodation and location!
highly recommend
Recenserad 30 maj 2016

SHARON från Australien
Reste med partner
Havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 7 nätter i maj 2016
Fantastic!!!
What a wonderful week we had staying here. The rooms have been refurbished, the staff are just wonderful.... could not want more from a holiday
Recenserad 26 maj 2016

Chris från Australien
Reste med partner
Rum med utsikt mot trädgård, 1-2 nätter
Bodde i 7 nätter i maj 2016
Hamilton Island Bliss
Great stay. Friendly and very helpful staff. Lovely views. Would definitely recommend this place. Pool, spa, and beach. Right at your door.
Recenserad 23 maj 2016

Edwin från Filippinerna
Familj med äldre barn
Rum med utsikt mot trädgård, 1-2 nätter
Bodde i 2 nätter i april 2016
Fantastic Accomodation
Very comfortable and spacious rooms,complete with cooking utensils. Perfect location, it's 5 minutes from Hamilton Island airport. They have free shuttles that take guests to and from the airport, restaurants, & shops. Very courteous front desk service.
Recenserad 04 maj 2016

Ana-Maria från Thailand
Reste med partner
Deluxe coral med havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 4 nätter i april 2016
Sound accommodation
Although the accommodation was barable, there are a few things that management may like to take into consideration. The walls were very thin and we could hear our neighbours talking - both upstairs and beside us. The cabinet handles in the kitchen were greasy and dirty. The bottom shelf of the fridge door (for bottles) was non-existent. The pillows were flat and stank - should be replaced.
Recenserad 01 maj 2016

Edwin från Filippinerna
Familj med äldre barn
Rum med utsikt mot trädgård, 1-2 nätter
Bodde en natt i april 2016
Clean, spacious rooms with living room & kitchen
The room accomodation was excellent. The only thing missing is that there's no wifi in the rooms.
Recenserad 29 april 2016

Anthony från Australien
Reste med partner
Havsutsikt 1-2 nätter
Bodde i 2 nätter i april 2016
Long weekend @ HI
Clean & spacious rooms
Recenserad 26 april 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: