Utmärkt 8,4
baserat på 3827 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3827 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 9,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Johanna från Sverige
Par
Bodde i 3 nätter i mars 2011
Bra läge
Centralt, prisvärt
Ligger centralt med närhet till resturanger, shopping och färje- förbindelser. En nackdel är att gästerna får betala för internet uppkoppling vilket bör ingå i priset. De flesta hotell bjuder på denna servicen. Standarden är inte i toppklass men är helt ok för det pris man betalar. Helt enkelt ett bra och prisvärt medelklasshotell.
Recenserad 08 april 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Jens från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde en natt i februari 2011
Trevligt hotel med bästa läge och bra rum
Läget, personalen och frukosten gör priset väldigt bra
Läget är bästa tänkbara med The Peninsula som närmsta granne och hamnen direkt utanför. Sen är det bara några minuters promenad till Ferry Terminal och alla bussar. Airport Express har hållplats bakom hotellet (delas med Peninsula).
Recenserad 07 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Birgit från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i november 2009
Ett bra centralt beläget hotell. God frukost. Synd
The harbour+view! Centralt vid Star Ferry och affärer
Det med ombyggnaden, att det saknades salong-bar
Jag har bott två gånger på Nathan Road, vilket också var bra. Dock var Salisbury mer centralt, närhet till färja, affärer, bussstation och subway Candle of lights fantastisk show att se från rummet, dock kunde jag ej få in musiken på radion från rummet. Jag hade rekommenderats rum med harbour view av vänner som varit bosatta i HongKong!
Recenserad 08 november 2009
Tycker du omdömet är användbart?

Christine från USA
Familj med äldre barn
Rum med delvis hamnutsikt
Bodde i 3 nätter i september 2016
Wonderful stay!
We had the unfortunate chance of getting sick on our vacation. The staff at YMCA was wonderful in helping us get a wheelchair, taxi and instructions to a nearby hospital and we were comfortable during our stay while stuck sick in the room for 3 days. Everything was clean, staff was friendly and courteous to all requests, including exchanging USD to HKD, getting drinks and food from the cafe downstairs at a moments notice. I would certainly stay here again when we aren't sick!
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yu från Japan
Grupp
Harbour View Rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Nice location
YMCA of HK is located just next to Peninsula hotel. If you are shown into a harbor view room, you can enjoy gorgeous panorama of Hongkong island view. Hotel staff is nice, room is clean enough, MTR station is just there, ferry terminal is 15-minute walk, easily across the road to Hongkong island. I definitely stay again.
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pakpoom från Thailand
Affärsresenär
Queen/Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i september 2016
Clean and convinent
Satisfied
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

tan från Malaysia
Grupp
Harbour View Rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
good
good
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Joon från Singapore
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 5 nätter i september 2016
Good location, good service.
Value for money of the good location. Staff are friendly and helpful.
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Shinling från Brunei
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Great Location, Rooms and Service!
Hotel location couldn't be better! TST MTR stop just across the street, close to 7Eleven, close to the waterfront. Great Service, Rooms were clean, new and adequate. We added an extra bed in the room and the size was still alright. Downstairs restaurant is not bad, and hair salon on site is a big plus. Definitely will stay again!
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michael från Australien
Par
Harbour View Rum
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
A good Hotel
Have stayed at this hotel several times and it is very convenient and the view of the Harbour is delightful. Reception staff were excellent and very helpful. A good hotel.
Recenserad 09 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: