Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2415 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Service 7,8
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

MINH från Vietnam
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i september 2016
4th come to Hotel
Very nice hotel, near KFC and shopping center, the staff are very sympathic even my leaving check out 3:30AM morning but hotel still arrange breakfast. I hope I will come the next time
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Rebecca från Australien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great! Will stay again!
We stayed for 3 nights at Yulia and it was great! Very short walking distance to the beach plus it's near restaurants, shopping centres, bars, etc. The rooms are clean and the pool is great - we loved it!!!
Recenserad 08 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sebastian från Storbritannien
Affärsresenär
Deluxe premier
Bodde en natt i september 2016
Just OK
Good location close to shops and bars. I had booked a room overlooking the pool but got told I had an "upgrade" and ended up with a room in the car park. That's often the way it happens when you book through Agoda. Probably better to book direct. The room was pretty average with not too many extras. Poor A/C, no mini bar and TV channels did not work properly. I would have expected a bit more for the money.
Recenserad 07 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nazween från Malaysia
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Good location
great place to stay, near to beach, shop & restaurant. We got upgraded to deluxe room. Surprisingly quiet at night even though located at the super busy kuta beach!
Recenserad 07 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

John från Australien
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i augusti 2016
Excellent For Price
Good location, quiet
Recenserad 05 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

jean-michel från Nya Zeeland
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
very central in Kuta but still quite. Best address in Kuta
It is a clean, friendly quiet hotel in the center of Kuta with a good restaurant. 100 meters from the beach. I always stay there.
Recenserad 14 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

scott från Australien
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
excellent,,, perfect location,,,
Nice big rooms, cleaned daily, perfect, excellent location, close to shops, waterboom park and beach. Nice quite place, no noise from the street.
Recenserad 12 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kym från Australien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i augusti 2016
We'll be back
This is a very well run hotel. Hard to fault the service from the various staff who were always very pleasant and helpful. Lovely gardens and small pool. Best hashbrowns at breakfast.
Recenserad 12 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

keryn från Australien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 9 nätter i juli 2016
i stayed her 12 times and luv it
my fav
Recenserad 06 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

christophe från Australien
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i juli 2016
Great location
Walking distance from everything. Nice hotel. Away from the noise. Great staff. Very nice breakky. Will be back.
Recenserad 04 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: