Kusursuz 8,2
110 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Kusursuz



110 değerlendirme
  • Temizlik 8,3
  • Tesis içerikleri 8,0
  • Konum 9,4
  • Oda Konforu/Standardı 8,1
  • Personel Performansı 8,5
  • Parasal karşılık 8,0
  • Yiyecek/Yemek 7,1
Kritere göre sırala

Malezya konumundan Lynn kişi
Yalnız seyahat edenler
Standart Sahil Manzaralı
Nisan 2015 Tarihinde 3 gece kaldı
Relaxing stay
Friendly staff, strategic location and comfort stay
18 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi

Tayland konumundan paul kişi
Yalnız seyahat edenler
Village Oda
Nisan 2015 Tarihinde 5 gece kaldı
great hotel
location, price, cleanliness
great hotel with friendly staff
12 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan Beverley kişi
Çiftler
Okyanus Manzarası
Ocak 2015 Tarihinde bir gece kaldı
Great stay and we will be back again soon
Location friendlyness of the staff and the food
Great we will stay there again
29 Ocak 2015 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan Tzaddi kişi
Çiftler
Okyanus Manzarası
Ocak 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
Awesome holiday
Location, cleanliness, accessible
We had a great time
27 Ocak 2015 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan Deborah kişi
Yalnız seyahat edenler
Village İki Yataklı Oda
Ekim 2014 Tarihinde 2 gece kaldı
Fantastic Location.
Location. So close to all amenities. View
The stay was very pleasant. Once again I required a disabled room for my Mother and it was extremely spacious and user friendly. This makes such a difference to the actual holiday when she can move around and not feel hindered. The Hotel now has some age on it and there are parts such as carpet and fixings which need looking at. Besides maintenance issues, the cleanliness was good, and the staff were eager to help. I will definitely stay there again on my next visit. Everything I needed was at my finger tips so it made my stay as a carer for a disabled person extremely easy.
01 Ocak 2015 Olarak değerlendirildi

Tayland konumundan waraporn kişi
Çiftler
Okyanus Manzarası
Kasım 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
Bad clean
New room , good location
Room condition and the location is great but the cleaner quite low quality, we were there for 3 day with the sheets and pillow case, table fully cover with the dust especially little side bed full with the ants, the cleaner just leave it like that.
15 Kasım 2014 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan Stephanie kişi
Gruplar
Okyanus Manzarası
Kasım 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
Great location, average rooms
Location, restaurants, balcony
This hotel is in a great location on the esplanade, close to restaurants, shops and the beach. We stayed in an Executive Sea View room. The room was spacious and the balcony was nice. However, the shower is over the bath (should be clear just in case you have mobility problems) and the water temperature was very inconsistent. It was great that they provide cutlery and crockery in the room, but it wasn't always cleaned or replaced with clean crockery/cutlery when the room was serviced. The reception staff were friendly and helpful. Overall, I felt this hotel was more 3.5 stars rather than 4 stars.
08 Kasım 2014 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan Luke kişi
İş için seyahat edenler
Village Oda
Ekim 2014 Tarihinde bir gece kaldı
Great spot, older hotel
Location location location
27 Ekim 2014 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan Scott kişi
Çiftler
Village Oda
Ağustos 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
Great Central Place to Stay
Location/ discounts at restuarants
This was a great hotel, would recommend. So close to everything/ clean/ reasonably priced
29 Eylül 2014 Olarak değerlendirildi

Yeni Zelanda konumundan ANDREW kişi
İş için seyahat edenler
Village Oda
Temmuz 2014 Tarihinde bir gece kaldı
nice stay
location , clean , quite
good stay close to restaurants etc would reccomend
29 Temmuz 2014 Olarak değerlendirildi


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: