Lakeside Palace Hotel
Lakeside Palace Hotel
31 resmin tümünü gör
Superior - Yatak Lakeside Palace Hotel
Superior - Yatak
31 resmin tümünü gör
Restoran Lakeside Palace Hotel
Restoran
31 resmin tümünü gör
Banyo Lakeside Palace Hotel
Banyo
31 resmin tümünü gör
Banyo Lakeside Palace Hotel
Banyo
31 resmin tümünü gör
HARİTADA GÖR Lakeside Palace Hotel
HARİTADA GÖR
Kusursuz
Konum
8,9
31 resmin tümünü gör Lakeside Palace Hotel
31 resmin tümünü gör
Favorilerden çıkarıldı

Lakeside Palace Hotel

Kusursuz konum
- Şehir merkezinde
- Yakındakileri gör
Çok İyi
Toplam 321 yorumKonukların söyledikleri
7,6
/
10
Çok İyi oda konforu ve kalitesi
7,8
Fiyat/performans oranı7,5
Şehir merkezine uzaklık2 km
Konum puanı8,9
En yakın havaalanıGia Lam Havaalanı (VGL)
Havaalanına uzaklık3,9 km
  • Havaalanı transferi

  • Her odada ücretsiz Wi-Fi

  • Döviz bürosu

  • Jakuzi

Oda seçenekleri
7,8
Çok İyi
Oda konforu ve kalitesi
Bu tesis yüksek rağbet görüyor!En son 1 saat önce ayırtıldı
Aile Şehir Manzaralı (Family City View)
Aile Şehir Manzaralı (Family City View)
...
  • Odanın boyutu: 40 m²/431 ft...
  • Şehir Manzarası
  • 1 King Yatak veya 1 King Ya...
Fiyatlar için tarihleri giriniz
Göl Manzaralı (Lake View)
Göl Manzaralı (Lake View)
...
  • Odanın boyutu: 30 m²/323 ft...
  • Göl Manzarası
  • 1 Tek Kişilik Yatak ve 1 Du...
Fiyatlar için tarihleri giriniz
Delüks (Deluxe)
Delüks (Deluxe)
...
  • Odanın boyutu: 28 m²/301 ft...
  • Sigara içilmeyen odalar
  • 3 Tekli Yatak ve 1 Duble Ya...
Fiyatlar için tarihleri giriniz
Superior
Superior
...
  • Odanın boyutu: 24 m²/258 ft...
  • Sigara içilmeyen odalar
  • 1 Tek Kişilik Yatak ve 1 Du...
Fiyatlar için tarihleri giriniz
Şehir Manzaralı (City View)
Şehir Manzaralı (City View)
...
  • Balkon/teras
  • Duş
Fiyatlar için tarihleri giriniz
Room Luxury City View
Room Luxury City View
...
    Fiyatlar için tarihleri giriniz
    Standard With View Double/twin
    Standard With View Double/twin
    ...
      Fiyatlar için tarihleri giriniz
      Room Standard
      Room Standard
      ...
        Fiyatlar için tarihleri giriniz
        Family Oda Standart (Family Room Standard)
        Family Oda Standart (Family Room Standard)
        ...
          Fiyatlar için tarihleri giriniz
          Standard With View Double
          Standard With View Double
          ...
            Fiyatlar için tarihleri giriniz
            Lakeside Palace Hotel ile ilgili bir sorunuz mu var?
            Agoda Üyelere Özel Fırsatlar ile %30'a varan indirimler!

            Giriş yaptığınızda daha düşük fiyatlar görürsünüz!

            Şimdi giriş yapın
            Lakeside Palace Hotel hakkında daha fazla bilgi

            Lakeside Palace Hotel hakkında daha fazla bilgi

            Bir değerlendirme

            Devamı

            Uzaklık ve önemli bilgiler

            Kuş bakışı uzaklık verilmiştir. Yolun gerçek uzaklığı farklı olabilir.
            Daha az göster

            Sundukları

            Daha az göster

            Yakındakiler

            Kuş bakışı uzaklık verilmiştir. Yolun gerçek uzaklığı farklı olabilir.
            Devamı

            Tesisin konuk politikaları

            Daha az göster

            Birkaç yararlı bilgi

            Devamı

            Doğrulanmış seyahatsever değerlendirmeleri

            Agoda değerlendirmeleri (321)Booking.com Değerlendirmeleri (668)
            7,6
            /
            10
            Temizlik7,5
            Tesis içerikleri6,5
            Konum8,9
            Oda konforu ve kalitesi7,8
            Hizmet7,7
            Fiyat/performans oranı7,5
            Gerçek konuklar tarafından yazılmıştır Agoda
            Konuk değerlendirmelerini şuna göre ayır:
            Dil
            English
            Tiếng Việt
            한국어
            日本語
            daha fazla
            Oda Türü
            Superior
            Delüks
            Göl Manzaralı
            Aile Şehir Manzaralı
            236 onaylı konuk değerlendirmesi gösteriliyor
            12345
            6,4
            İyi
            İsviçre konumundan Julio
            İş için seyahat edenler
            Superior
            Ağustos 2018 Tarihinde bir gece kaldı
            Nice but could be better”
            Nice view for breakfast. room are old but ok, Staff very helpful...in front there is a very good massage shop
            12 Eylül 2018 tarihinde yazıldı
            7,2
            Çok İyi
            Finlandiya konumundan Marko
            Çift
            Superior
            Ağustos 2018 Tarihinde bir gece kaldı
            Good location”
            Good location and friendly stuff. Safety box and toilet was not working. Breakfast place was very good !!
            22 Ağustos 2018 tarihinde yazıldı
            8,0
            Kusursuz
            Vietnam konumundan WILSON
            Tek seyahat edenler
            Superior
            Ağustos 2018 Tarihinde bir gece kaldı
            Good customer service and Location”
            Staff was very helpful and near CBD
            16 Ağustos 2018 tarihinde yazıldı
            9,6
            Mükemmel
            Loi
            Küçük çocuklu aile
            Aile Şehir Manzaralı
            Temmuz 2018 Tarihinde 3 gece kaldı
            Excellent staff and good location ”
            We are family of 3 adults and 1 child. We needed to stay in the area for 3 nights. The location was perfect. The staff were excellent. The room was good enough, but the staff really made our days. They provided every we asked for in minutes including extra items that were not listed in room. If we need to stay in the area again and wanted good price and service, we will definitely try to stay here again. Thank you!
            31 Temmuz 2018 tarihinde yazıldı
            6,0
            Laos konumundan Latdaphone
            Küçük çocuklu aile
            Aile Şehir Manzaralı
            Temmuz 2018 Tarihinde bir gece kaldı
            Close to Hogan Kien Lake. ”
            We reserve a room with lake side but was changed to a room with street view. Although the other reservation of standard room was upgraded to deluxe room with street view, we still feel pity for not having the lakeside view room.
            28 Temmuz 2018 tarihinde yazıldı
            8,8
            Kusursuz
            Kanada konumundan Aaron
            Grup
            Göl Manzaralı
            Kasım 2017 Tarihinde bir gece kaldı
            Kusursuz”
            Excellent location close to the lake and the main plaza. English speaking front counter attendants who were very helpful.
            08 Mayıs 2018 tarihinde yazıldı
            8,8
            Kusursuz
            Kanada konumundan Aaron
            Grup
            Göl Manzaralı
            Kasım 2017 Tarihinde 4 gece kaldı
            Kusursuz”
            Excellent location close to the lake and the main plaza. English speaking front counter attendants who were very helpful.
            08 Mayıs 2018 tarihinde yazıldı
            8,8
            Kusursuz
            Vietnam konumundan HUONG
            Tek seyahat edenler
            Superior
            Mayıs 2018 Tarihinde 3 gece kaldı
            Good location”
            Good location for shopping
            04 Mayıs 2018 tarihinde yazıldı
            8,4
            Kusursuz
            Kanada konumundan Kathy
            Tek seyahat edenler
            Superior
            Nisan 2018 Tarihinde bir gece kaldı
            Didn't end up staying”
            My review is only regarding staff lobby. I had booked one night upon returning from an overnight Halong Bay cruise as I wasn't sure what time we would return. On the boat I met others who were travelling that night to Hoi An and had been assured they would make their flight, long story short, I booked a flight. I stopped into the hotel to let them know I wouldn't be staying, and to have them arrange a taxi for me. They were extremely helpful, watched my bags while I ran to an ATM and their manager (I assume) took my suitcase and walked me to the street to wait for the taxi to arrive (the street was blocked off for the holiday, and traffic was chaos). The lobby area of the hotel looked very nice, the front desk staff was helpful and friendly and the location was great. Istayed a few blocks away prior to Halong Bay, and would have preferred this area. The pictures of the rooms look amazing, I paid WAY more so I'm a little sad I didn't stay, but had to take opportunity to move on.
            02 Mayıs 2018 tarihinde yazıldı
            3,6
            Vietnam konumundan HAI
            Küçük çocuklu aile
            Superior
            Nisan 2018 Tarihinde bir gece kaldı
            Uygun”
            Bab conditions
            02 Mayıs 2018 tarihinde yazıldı
            8,8
            Kusursuz
            Vietnam konumundan Ngoc
            Grup
            Superior
            Nisan 2018 Tarihinde 2 gece kaldı
            Good service”
            Location in old town. room are clean, good price
            28 Nisan 2018 tarihinde yazıldı
            7,2
            Çok İyi
            Avustralya konumundan David
            Çift
            Superior
            Nisan 2018 Tarihinde bir gece kaldı
            A lot of Hot Air”
            Just after check in, we noticed the air cond did not work. We asked to cancel the booking and return our money, since we booked through Agoda they refused. After much complaining they swapped us to another room, great AC but the bathtub leaked from underneath. When I book with this company, problems seem to come with it. I will not stay here again.
            14 Nisan 2018 tarihinde yazıldı
            5,2
            Avustralya konumundan craig
            Tek seyahat edenler
            Göl Manzaralı
            Mart 2018 Tarihinde bir gece kaldı
            Ortalamanın üstünde”
            Very noisy water pipes from upstairs kitchen travels through room
            28 Mart 2018 tarihinde yazıldı
            5,2
            Hong Kong konumundan Joan
            İş için seyahat edenler
            Superior
            Mart 2018 Tarihinde 2 gece kaldı
            Never trust picture images @ internet, even some comments are not correct!!”
            The bathroom is just like a 2 stars hotel, the tub was a broken massage tub, the toilet door cannot be closed. The wooden bed looks gonna to be broken, it makes noise even you just sit on it. The pillow is worst. The hotel never replies email or inquiry before I booked. The breakfast is YUCK! The only thing is, if you are budget traveler and want to stay close to the Old Quarter, that's alright!
            16 Mart 2018 tarihinde yazıldı
            10,0
            Mükemmel
            Avustralya konumundan Thi
            Tek seyahat edenler
            Superior
            Şubat 2018 Tarihinde 5 gece kaldı
            Excellent, well recommended ”
            Close to the hoan kiem lake. Very convenient. Very happy to stay there . The staff very helpful too. I will stay there for my next trip to Hanoi.
            04 Mart 2018 tarihinde yazıldı
            2,4
            Çin konumundan Marios
            Çift
            Göl Manzaralı
            Şubat 2018 Tarihinde bir gece kaldı
            Not recommended ”
            Rude people, poor service, not clean hotel Wonder why it got 3 and half star in Agoda
            03 Mart 2018 tarihinde yazıldı
            2,4
            Çin konumundan Marios
            Çift
            Göl Manzaralı
            Şubat 2018 Tarihinde 2 gece kaldı
            Poor hotel service ”
            The reception made mistakes on room price, however we were only asked for more price while leaving the hotel and without explanation without apology as if it was our fault and the manager said it’s should be small amounts of money for us.
            03 Mart 2018 tarihinde yazıldı
            2,4
            Çin konumundan Marios
            Çift
            Göl Manzaralı
            Mart 2018 Tarihinde bir gece kaldı
            The worst hotel in Hanoi ”
            The breakfast was simple and not clean, bugs around and the stuff never understood what does one egg mean. Room was facing lake, all the facilities are old, the wall was not clean as well as bathroom, hot water was difficult to control and one night it was no hot water. All the bathroom supplies wouldn’t be replaced unless you asked for them. Never try hotel SPA, was a disaster!
            03 Mart 2018 tarihinde yazıldı
            6,0
            Hindistan konumundan Jagdish
            Çift
            Superior
            Aralık 2017 Tarihinde 2 gece kaldı
            My stay at lake side palace hotel”
            The location is good but for us with such price hotel is not worth . We will prefer some other hotel next time
            23 Aralık 2017 tarihinde yazıldı
            8,8
            Kusursuz
            Laos konumundan Lilaphone
            İş için seyahat edenler
            Delüks
            Aralık 2017 Tarihinde 4 gece kaldı
            Great location ”
            Great location
            19 Aralık 2017 tarihinde yazıldı
            12345
            Bu tesis oldukça popüler. Kaçırmayın!

            Arama sonuçlarına dönün

            Oda seçeneklerine geri dön

            |

            Kapat