Mükemmel 9,1
451 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Mükemmel



451 değerlendirme
  • Temizlik 9,8
  • Tesis içerikleri 8,8
  • Konum 8,5
  • Oda Konforu/Standardı 9,5
  • Personel Performansı 9,5
  • Parasal karşılık 9,2
  • Yiyecek/Yemek 8,4
Kritere göre sırala

Tayland konumundan PANAT kişi
Gruplar
Delüks
Şubat 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Cute hotel, friendly staff
Cute hotel friendly staff
29 Şubat 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Kanada konumundan Sean kişi
Yalnız seyahat edenler
Delüks Çift Kişilik ya da Twin Oda Deniz Manzaralı
Şubat 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Great hosts. I really enjoyed my stay here.
Staff, comfort, and proximity to the beach
Great. Only complaint is motorbikes on the road at night but that's hardly something you can control!
29 Şubat 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Çin konumundan junhua kişi
Büyük çocuklu aileler
Superior
Şubat 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
excellent place to stay
brilliant smile, excellent sevice and clean.
22 Şubat 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

İrlanda konumundan Anette kişi
Yalnız seyahat edenler
Superior
Ocak 2016 Tarihinde 14 gece kaldı
Couldn't have had a better stay in Koh Lanta
Me and my sister returned to Koh Lanta after two years and this time we wanted to book the accommodation in advance. We managed to book a twin room in Lanta Mermaid and we couldn't have been happier. The hotel and the room are beautiful and very clean - important for us who are scared of all sorts of bugs - and the staff is super nice, Paul & Aica especially made us feel so welcome and provided excellent service. We spent 2 weeks at the hotel and cannot recommend it enough. Location wise it is just off Khlong Dao, a beautiful beach with nice bars and restaurants. Thank you to everyone in Lanta Mermaid for making our holidays so wonderful! Anette
22 Şubat 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Kanada konumundan William kişi
Çiftler
Delüks
Ocak 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
Had everythig
Location is great, because it it toward the action on the main road, and not confined to the very hot beach,
07 Şubat 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Amerika Birleşik Devletleri konumundan Katherine kişi
Yalnız seyahat edenler
Superior
Aralık 2015 Tarihinde 4 gece kaldı
Pretty good! Great staff.
food and staff
It was pretty nice! Next time I would choose something with a pool and directly on the beach. The staff was very helpful booking tours and getting boarding passes etc. I could do without the pop music at breakfast though!
05 Ocak 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Japonya konumundan Mikiko kişi
Büyük çocuklu aileler
Superior
Aralık 2015 Tarihinde 3 gece kaldı
Clean room and good food
Rooms were very clean, staff was friendly and restaurant had great food with variety of options
It was a family friendly accommodation with friendly staff. A short walk to Klongdao Beach. Good beach for children.
03 Ocak 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Yeni Zelanda konumundan Alexandre kişi
Çiftler
Superior
Aralık 2015 Tarihinde 3 gece kaldı
Great hosts
The bed, the staff and the condition
Need better wifi in level 3
27 Aralık 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Amerika Birleşik Devletleri konumundan Jennifer kişi
Yalnız seyahat edenler
Superior
Kasım 2015 Tarihinde bir gece kaldı
Excellent Hotel!
staff helpfulness, location, room
I wish I had more days to stay here! Such a beautiful little boutique hotel! They serve good food for breakfast and serve their own mango sticky rice which was very good! They also give you tips for navigating Koh Lanta and allow motorbike rentals for 24hrs (super cheap rates!). The beach is literally across the street and there is a great restaurant right next door. The staff is EXTREMELY friendly and helpful and you feel as though you are staying with a small family. If I return to Koh Lanta this is the only place I will stay.
03 Aralık 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

İngiltere konumundan Carolyn kişi
Yalnız seyahat edenler
Delüks
Kasım 2015 Tarihinde 3 gece kaldı
Great value for money and cute with it!!
To me the staff was excellent. They really do go the extra mile.
23 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: