Kusursuz 8,1
418 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Kusursuz



418 değerlendirme
  • Temizlik 8,1
  • Tesis içerikleri 8,4
  • Konum 8,7
  • Oda Konforu/Standardı 8,1
  • Hizmet 8,0
  • Parasal karşılık 8,1
  • Yiyecek/Yemek 7,4
Kritere göre sırala

Zambiya konumundan kafuta kişi
Tek seyahat edenler
Junior Süit
Haziran 2015 Tarihinde bir gece kaldı
always great staying at the Medallion
great service
I have staid at the Medallion number of times and always appreciate the service. Great location in Hoan kiem. and very friendly staff.
14 Şubat 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

İngiltere konumundan Richard kişi
Çift
Superior Çift Kişilik ya da Twin Bahçe Manzaralı
Şubat 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Nice hotel in great location
Location, cleanliness and staff helpfulness
Apart from trouble with the internet connection, which was sorted out by the hotel staff, we had a trouble free stay. I was impressed in that even the breakfast chef wore a suit and tie - it was that clean! The only down side was the room was a little on the small side, not enough to warrant a complaint but something a little bigger would have scored the hotel higher in my opinion. Otherwise all was great.
14 Şubat 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Avustralya konumundan Ian kişi
Tek seyahat edenler
Superior Çift Kişilik ya da Twin Bahçe Manzaralı
Şubat 2016 Tarihinde 5 gece kaldı
A worth every cent of a wonderful holiday
Food - Staff - Location
Could not find better for the price and location. Would recommend to anybody
10 Şubat 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Avustralya konumundan phil kişi
Tek seyahat edenler
Klasik Çift Kişilik ya da Twin Oda
Aralık 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
good hotel great location
great location, comfortable beds and friendly staff
my stay was good although the bed was too comfortable and I slept too long so missed a few things to do. this is a great hotel for people that want to be walking distance to the nightlife of the old quarter.
06 Ocak 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Amerika Birleşik Devletleri konumundan Isaac kişi
Tek seyahat edenler
Superior Çift Kişilik ya da Twin Bahçe Manzaralı
Aralık 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
Hotel needs to refreshed.
Staff, location,
The hotel is located in the heart of the old quarter. At night it erupts into a street party. The rooms have poor sound proofing so it is loud. My bathroom had a strange odor coming from it also the general decor needs updating.
02 Ocak 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

İsveç konumundan Teodor kişi
İş için seyahat edenler
Junior Süit
Aralık 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
Great location
Location, value for money, charm
This is an excellent little hotel in the Old Quarters. Efficient staff and nice big room (Junior Suite). The only downside is that getting to the hotel with taxi/car can be a bit difficult due to the narrow streets and pedestrians - but in summary - very good.
29 Aralık 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan POH kişi
Tek seyahat edenler
Junior Süit
Aralık 2015 Tarihinde 5 gece kaldı
Over priced three star hotel overstated ratings
Location good, staff helpful, breakfast food ok
Average. Expected more for the rates paid. Pictures in the ads were misleading
28 Aralık 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan SIEW kişi
Büyük çocuklu aile
Klasik Çift Kişilik ya da Twin Oda
Aralık 2015 Tarihinde 3 gece kaldı
Great hotel, excellent staff and good breakfast
comfort room, good location and and friendly staff
This was my second stay at Medallion Hanoi Hotel. The hotel located right in the downtown and surrounded by lots of local restaurants and cafes. A short walk to the Hoan Kiem lake. Room are clean and comfortable. Front desk staff were extremely helpful and assist us for some city tours. The best things was we were upgraded to Deluxe room!
08 Aralık 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Avustralya konumundan phil kişi
Tek seyahat edenler
Klasik Çift Kişilik ya da Twin Oda
Kasım 2015 Tarihinde bir gece kaldı
good hotel
great location, freindly staff & clean rooms
my stay was great as expected. The room was clean, bed very comfortable and the staff are very friendly and helpful.
30 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan Chee kişi
İş için seyahat edenler
Superior Çift Kişilik ya da Twin Bahçe Manzaralı
Kasım 2015 Tarihinde bir gece kaldı
Great and budget hotel to stay
Room cleanness, friendly staff and many nice restaurant's nearby.
This hotel always my first choice if I have a business trip to Hanoi, easy access to nearby restaurants to choose your own foods..
29 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: