Kusursuz 8,2
2817 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Kusursuz



2817 değerlendirme
  • Temizlik 8,6
  • Tesis içerikleri 7,5
  • Konum 8,6
  • Oda Konforu/Standardı 8,4
  • Hizmet 8,2
  • Parasal karşılık 8,0
  • Yiyecek/Yemek 7,4
Kritere göre sırala

Tayland konumundan Peerati kişi
Yalnız seyahat edenler
Superior King Oda
Nisan 2015 Tarihinde 4 gece kaldı
Nice hotel. Lovely staff. Easy to go around town.
Facilities, location and staff.
29 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi

Malezya konumundan Abdul kişi
İş için seyahat edenler
Superior Twin Oda
Nisan 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
lousy service
The phone in the room cannot be used, phone in the bathroom is completely damage, don't tell me the management didn't know all this as many other bad comments about this hotel are referring to the same problems. Totally not 5 stars. What a joke!!!
28 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi

Güney Kore konumundan JINHEE kişi
İş için seyahat edenler
Superior Twin Oda
Nisan 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
Great hotel ever in malaysia
Room is big and clean, staffs are nice, lobby is huge
It was nice to stay here. Only one thing I didnt satisfied is room wifi is slow and frequently stop. Other things very good.
27 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi

Amerika Birleşik Devletleri konumundan Kimberly kişi
Yalnız seyahat edenler
Superior King Oda
Nisan 2015 Tarihinde bir gece kaldı
I'll be back
convenient location, good breakfast, big rooms
It was my second time in Kuching. This property was much nicer than the place I stayed at least time so I will probably stay here again. The location is good. The rooms are clean and up to date.
26 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi

Amerika Birleşik Devletleri konumundan Kimberly kişi
Çiftler
Superior King Oda
Nisan 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
Convenient, comfortable and clean
Location, nice rooms and friendly taxi drivers right outside the door
We liked it and will stay there again next time we are in Kuching. The only complaint is that the cable TV was not working on our second night there, and it was a hotel-wide problem that could not be fixed on a Sunday night! Oh well.
26 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi

Malezya konumundan Chiet kişi
İş için seyahat edenler
Superior King Oda
Nisan 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
Detritoting condition
faulty lift, this is a second trip to this hotel in the past 2 months and lift is faulty, incomplete towel in room when checked in.
26 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi

Malezya konumundan Chiet kişi
İş için seyahat edenler
Superior King Oda
Nisan 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
Hotel condition
clean, strategic location and friendly staff.
In general meet my expectation, however only one elevator to car park is working for my three days there.
13 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi

Malezya konumundan esther kişi
Küçük çocuklu aileler
Delüks Twin Oda
Nisan 2015 Tarihinde 3 gece kaldı
Spacious room with great location
Room is spacious n clean, accessible to most tourist attraction
13 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi

Malezya konumundan Mohd kişi
Yalnız seyahat edenler
Superior King Oda
Nisan 2015 Tarihinde bir gece kaldı
to maintain excellent standard
friendly staff, cleanliness and location
Poor room preparations. .. without face and hand towel, slippers and limited toiletries compared to earlier stayed.
12 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi

Malezya konumundan Siew kişi
Çiftler
Superior Twin Oda
Nisan 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
????????
Nothing to comment ! Staff are not well trained !
Below expectation ! Disagree this is a 5-star rating hotel. I would rate it 3-star !
09 Nisan 2015 Olarak değerlendirildi


1

Üyelik programı seçin

PointsMAX
Dil
Sadakat Programı A Sadakat Programı A
Sadakat programı B

Menüde, PointsMAX üzerine tıklayın ve istediğiniz üyelik programınızı seçin

2

Puan teklifinizi seçin

Otel Odası A
Oda Bilgileri
Kazanın
5000 Puan

İstediğiniz tesis için oda ve puan opsiyonunuzu seçin

3

Üyelik ID girin

Pasaportu veren ülke
Program Üyelik ID
1234

Rezervasyonunuzu tamamlarken seçtiğiniz program için üyelik ID›nizi girin. Otelden çıkış yaptığınızda puanlarınız hesabınıza eklenecektir.

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: