Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 1497 відгуків
  • Чистота 8,3
  • Зручності 7,1
  • Розташування 7,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,9
  • Послуги 8,0
  • Ціна-якість 8,2
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за

FAIZAL з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Request for high floor
Dissapointed with my last check in on the 11 july room 629...i ask for large bed but they give me single bed...i hope for high floor but always 6th floor...every month i ask for high floor but still on the 6th floor again...1st time check in they give me 8th floor...im also hotelier...thanks
Переглянуто 13 липня 2016

Phaik з Малайзія
Ділова поїздка
Двомісний номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Overall good
Clean and spacy room. Overall good. Maybe can improve on the quality and variaty of food for breakfast
Переглянуто 13 липня 2016

hii з Малайзія
Сім"я зі старшими дітьми
Прем'єр
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
Everything is good
Would stay again for next trip
Переглянуто 11 липня 2016

Alvin з Малайзія
Поїздка вдвох
Королівський делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Good value!
the bed was comfortable, adequate power sockets for our devices, tv and wifi worked well, bathroom was spacious and clean. No complaints at all in this department! Cons include the lack of shops around (the shopping mall next door was quite deserted) and check in times was at 2pm, we had to wait a couple of hours for our room despite already requesting for early check in.
Переглянуто 10 липня 2016

Jessica з Малайзія
Поїздка вдвох
Прем'єр
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Comfortable Stay
Comfy room and bed. However, maintenance a little poor. Wall paper peeling all over.
Переглянуто 10 липня 2016

siew з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Прем'єр
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Worth to stay
Overall ok
Переглянуто 09 липня 2016

George з Малайзія
Ділова поїздка
Королівський делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2015 р.
Returning
I have stayed here many times & coming back!
Переглянуто 08 липня 2016

George з Малайзія
Ділова поїздка
Королівський делюкс
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Good Business Stay
Value for money!
Переглянуто 08 липня 2016

siew з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Прем'єр
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Good for value
My kids like it very much
Переглянуто 07 липня 2016

Mohammad з Малайзія
Сім"я зі старшими дітьми
Прем'єр
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
perfect
the hotel is good ..price cheaper compare to other hotel with same standard, a bit far from city center but its ok if you posses own transport..tq
Переглянуто 05 липня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: