Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 628 відгуків
  • Чистота 7,7
  • Зручності 5,7
  • Розташування 7,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,7
  • Робота персоналу: 7,9
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 6,4
Сортувати за

salewati з Бруней-Даруссалам
Бізнес-мандрівник
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2013 р.
Feeling unsafe
sorry i didnt see any for a lady traveller
Honestly...im not enjoying it so much...
Переглянуто 15 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

david з Малайзія
Пара
Одномісний делюкс класу "queen"
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2015 р.
pleasant stay
cheap , quiet and comfortable
its a quiet place , abit far from the city. but still can walk to the kuching town - about 15 min
Переглянуто 24 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

siek з Малайзія
Пара
Апартаменти підвищеної комфортності з однією спальнею
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2015 р.
The room is so smelly....only can gv 1 room key on
Room quite big ....very silent place for relaxing
Room very smelly....only 1 room key can use...
Переглянуто 20 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

KAI з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Апартаменти підвищеної комфортності з однією спальнею
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2015 р.
Good room, comfortable and pleasant stay
Good room, comfortable and pleasant stay
Good room, comfortable and pleasant stay
Переглянуто 19 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

TICK з Сінгапур
Пара
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2015 р.
Quiet Hotel
Good room view, quiet and reasonally priced.
It is a bit out of town, about 20minutes to airport. The staff are helpful and polite. The room I stayed is very spacious with 180 degree view of Sarawak river. many parking space and walk down the street there is a food carnival.
Переглянуто 18 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

John з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2015 р.
Cheap and roomy
Comfort. Location. Service.
The room I stayed in was much bigger than what i expected for the price I paid. All basic conveniences were provided and its location next to the waterfront shops was good.
Переглянуто 11 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

nancy з Малайзія
Пара
Одномісний делюкс класу "queen"
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
nice hotel
big room,clean room,nice staff
nice hotel tats y i extend one more night
Переглянуто 07 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

nancy з Малайзія
Пара
Одномісний делюкс класу "queen"
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
nice hotel
nice staff,big room,clean swimming pool
everthung nice but only the lift have to improve ,very slow have to wait so long
Переглянуто 07 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

SIM з Малайзія
Сім'я з дорослими дітьми
Одномісний делюкс класу "queen"
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
value for money
location, comfortable, value for money
overall is nice, the only one thing that need to be improved is the room should prepare hair dryer for the customer.
Переглянуто 17 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ho з Малайзія
Сім'я з дорослими дітьми
Одномісний делюкс класу "queen"
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
big room,security good,but equipment need upgrade
big room ,good security
Переглянуто 06 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: