Хороший 7,5
базуючись на 801 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 801 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 8,5
  • Розташування 6,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Робота персоналу: 7,7
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 7,0
Сортувати за

Andrey з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Стандарт з виглядом на сад
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2009 р.
Несколько дней тишины
Тихо.Бюджетно.Уютная территория.2 бассейна.
Стандартный номер тесноват.Раковина установлена в комнате,а не в ванной.Окна номера выходят на общественный балкон-шторы всегда нужно держать закрытыми.Завтрак не отличается разнообразием.На пляже отеля нельзя купаться-яхты и лодки находятся у берега.
Тихий скромный отель на берегу моря в окружении пальмовой рощи. Идеально подходит для тех,кто ищет отель на несколько дней в качестве перевалочной базы,любит спокойствие и предпочитает экономить. Первый бассейн отеля утопает в тропических растениях,второй бассейн с видом на море.Дружелюбный персонал всегда уделяет внимание гостям. Вечером можно поужинать в ресторане отеля и послушать живую музыку. Цены в ресторане дороже чем в городе,но зато не нужно тратиться на такси. Доступ в Интернет можно получить за 10 бат на 10 минут. В номере можно подключить бесплатный WiFi. Не стоит ждать от отеля слишком много и он вас порадует.
Переглянуто 26 листопада 2009

wojciech з Франція
Сім"я зі старшими дітьми
Вілла з басейном
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2012 р.
sympatyczny hotel z ladnym zachodem slonca
pokoje supe z ladna dekoracja
hotel usytuowany z dala od ruchliwych drog dla ludzi ktorzy szukaja spokoju nieduzy hotel , gdzie mozna sie czuc dobrze posiada dwa baseny w korych mozna plywac w spokoju bardzo ladne pokoje czyste o duzej powierzchni z tarasem i oryginalna dekoracja obsluga hotelu usmiechnieta .profesionalna ale pomimo prosby o wymiane domkow aby byc razem z dziecmi nie udalo sie wymienic sniadania bardzo smaczne i urozmajczone dobra baza wypadowa zeby zwiedzac wyspe na przyklad skuterami ktore mozna wynajac w hotelu ocena 7/10
Переглянуто 12 січня 2013

Pawel з Польща
Сім"я з малими дітьми
Стандартний з видом на басейн
Зупинявся на 10 ночей в Листопад 2011 р.
Hotel ok.
Super położony basen
Pokoje ok. bez rewelacji Lokalizacja bez wynajmu samochodu nie ma po co tama jechać. Basen super ulokowany można schronić się przed słońcem. Plaża i morze - strach wchodzić do wody.
Переглянуто 16 грудня 2011

Dzianis з Польща
Група
Стандарт з виглядом на сад
Зупинявся на 9 ночей в Жовтень 2011 р.
Dobry hotel za dobre peiniadze
obsluga i wyposarzenie
przebywaliśmy w hotelu ponad dwa tygodnie. mila obsługa, piekny hotel, znajdujacy sie w cichym miejscu. brakowało jedynie bliskiego dostepu do ładnej blaży i niestety bardzo daleko do wszystkich popularnych palz: kata, karon i innych
Переглянуто 16 листопада 2011

Katarzyna з Польща
Група
Стандарт з виглядом на сад
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2010 р.
zielony hotel
wspaniałe baseny, dostęp do morza, wspaniała roślinność
bardzo małe pokoje, brzydkie łazienki
Hotel położony na uboczu przy brzydkiej plaży ale posiada dwa piękne baseny otoczone bujną roślinnością. Niestety jest mało leżaków wokół basenu. Okolica hotelu też jest mało interesująca a do jakichkolwiel rozrywek i knajpek jest daleko. Na piechotę do głównej drogi jest ok 1 km. Pokoje są bardzo małe a niektóre nie mają balkonu. Łazienki brzydkie i mało funkcjonalne. Jedzenie bardzo dobre a na śniadanie duży wybór. Hotel ma własne SPA ale jest drogie
Переглянуто 16 листопада 2010

Henryk з Польща
Сім"я зі старшими дітьми
Стандартний з видом на басейн
Зупинявся на 15 ночей в Серпень 2016 р.
Godd value for money.
Sea view villa is best choice in my opinion.
Переглянуто 29 серпня 2016

XINYUE з Китай
Індивідуальний мандрівник
Стандарт з виглядом на сад
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Don't be greedy for this price!
In this raining season, a pool view room is only 35$ with breakfast included, what else do you want? Staff are friendly and helpful and efficient and warm! Facilities are simple and old but clean! I love the tall teas In front of the balcony, it shields the heavy rain from getting in while I am sitting their listening and chilling off.
Переглянуто 20 серпня 2016

Philip з Австралія
Поїздка вдвох
Стандарт з виглядом на сад
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2016 р.
Convenient
Convenient for Phuket Yacht Club, great pool, friendly staff
Переглянуто 19 липня 2016

Glywn з Великобританія
Поїздка вдвох
Стандартний з видом на басейн
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
Convenient and clean
The location was convenient and the resort was clean and cared for
Переглянуто 19 липня 2016

CHAWALIT з Таїланд
Сім"я з малими дітьми
Стандарт з виглядом на сад
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Good Location Good Swimming Pool
Good Location Good Swimming Pool
Переглянуто 17 червня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: