Чудовий 8,4
базуючись на 1047 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 1047 відгуків
  • Чистота 8,3
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,9
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість 8,7
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

Rob з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Highly Recommended Hotel
The friendly helpful staff, the excellent location and the size and amenities of the room.
Absolutely terrific. Great staff, great room, great location, a very tasty breakfast and a lovely booking agent to book my tours to anywhere I wanted to go.
Переглянуто 07 травня 2015

Takaaki з Японія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
A good hotel in a good location
Breakfast, location, price
Some equipments were a little old but there was no major issue and I enjoyed staying this hotel overall.
Переглянуто 07 травня 2015

Imam з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2015 р.
The Hotel near with Hoa Kim lake & Ngoc Son Temple
This hotel in area Old Quatter, Near with Hoa Kim lake & Ngoc Son Temple, Around Hotel many cafe, restaurant & store.
Next Time I Will stay again
Переглянуто 05 травня 2015

Peter з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2014 р.
Quaint
Staff performance, location and room
Good. Staff friendly and they go out of their way to assist you
Переглянуто 04 травня 2015

woo з Сінгапур
Сім'я з дорослими дітьми
Сімейний люкс для 4 осіб
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
friendly staff, clean, enjoyable stay
easy access to shops and restaurants
I and my family feeling great with happiness to stay at this hotel. If got a chance to come back to Hanoi, l will stay here again.
Переглянуто 22 квітня 2015

Ong з Сінгапур
Група
Сімейний люкс для 4 осіб
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Excellent
Everything
The family room is clean and spacious. Breakfast is reasonable for US$3. The staff never failed to greet us with a smile and Mr Tom was specially helpful in providing info/advice.
Переглянуто 13 квітня 2015

Barbara з Південна Африка
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2015 р.
Outstanding value, Great service
Their friendly staff, location and cost.
Thanks to Jackie, Phong and Sarah we had a great stay in Hanoi. They were super helpful in arranging our trips to Halong Bay as well as transfers and train tickets offering for us to use the hotel as a base for our week long trip through Vietnam. Although it is a small hotel the room was comfortable, the bed large and the bathrooms were very clean. All one can wish for after spending the whole day checking out all the tourist attractions of the Old Town.
Переглянуто 10 квітня 2015

seberi з Малайзія
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2015 р.
Value for money
Location, Clean, Friendly Staff
Great location easy to walk around. Close to Halal muslim food, Little India Restaurant, before was Nisa Restaurant. Also good service for Airport PickUp .
Переглянуто 08 квітня 2015

christian з Франція
Пара
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2015 р.
Nice and pleasant hotel
Cheap and excellent value for the money
Переглянуто 08 квітня 2015

irene з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Сімейний люкс для 4 осіб
Зупинявся на 4 ночей в Березень 2015 р.
Great service great value
Staffs are helpful and initiative. Room spacious and clean. Location are good for shopping and food hunt
Excellent and I will go back again in the future
Переглянуто 05 квітня 2015


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: