Винятковий 9,2
базуючись на 100 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Винятковий



із 100 відгуків
  • Чистота 9,6
  • Зручності 10,0
  • Розташування 9,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,2
  • Послуги 9,1
  • Ціна-якість 8,9
  • Страви/Організація харчування: 8,8
Сортувати за

Susan з Німеччина
Поїздка вдвох
Номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2014 р.
Beatifull Location in the wineyards
Room, Location, atmosphere
Beautifull wineyards with high comfort rooms and a realy nice atmosphere. Breakfast with a too little choice compared to other 4 or 5 Star hotels. Dinner was too expensive for the value.
Переглянуто 09 листопада 2014

Laura з США
Поїздка вдвох
Номер із видом на внутрішній дворик
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
Great Wineland Hotel
Beautiful setting, well appointed room and good food. A special experience.
We had a fantastic stay and wished we could have spent another night.
Переглянуто 07 листопада 2014

Ed з США
Поїздка вдвох
Номер із видом на внутрішній дворик
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2014 р.
Great hotel
Wine food comfortable
Auperb
Переглянуто 24 вересня 2014

Martin з Великобританія
Поїздка вдвох
Класичний номер
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2014 р.
Really enjoyable hotel.
Location - views - staff
A good place to stay. Our room was very comfortable with lovely views. The balcony was large and it was good to sit out with a bottle of Asari wine.
Переглянуто 11 вересня 2014

Almero з Південна Африка
Ділова поїздка
Номер із видом на внутрішній дворик
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2014 р.
Excellent
Excellent Service, Excellent Food, Excellent decor!
Stay was Excellent! I will definitely stay there again, and I have already recommended it to all my Family, Friends & Colleagues.
Переглянуто 10 вересня 2014

Guy з Ізраїль
Сім"я зі старшими дітьми
Класичний номер
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2014 р.
great stay
food, views and great staff
Just great!
Переглянуто 09 вересня 2014

Marlana з Південна Африка
Поїздка вдвох
Класичний номер
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2014 р.
Luxury with view
Views, comfort, privacy
The accommodation at Asara was superb! Stunning views, privacy and great food. If you want some tranquility in the winelands but still only be 10 minutes from the centre / hub of Stellenbosch, this is the place to stay. This is our new favorite spot in Stellenbosch and will be back.
Переглянуто 17 серпня 2014

Omar з Саудівська Аравія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2014 р.
Love it
Location and luxury suite
Awesome but the Garden view wasn't good
Переглянуто 15 серпня 2014

Omar з Саудівська Аравія
Поїздка вдвох
Апартаменти підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2014 р.
MUST try it
Luxury suite, View
Wonderful and amazing
Переглянуто 15 серпня 2014

Declan з Великобританія
Поїздка вдвох
Номер із видом на внутрішній дворик
Зупинявся на 7 ночей в Липень 2014 р.
A great place to stay for touring the Western Cape
Location, Wine and Service
We loved it!
Переглянуто 11 серпня 2014


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: