Дуже хороший 8,0
базуючись на 32 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 32 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,4
  • Розташування 9,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Послуги 7,8
  • Ціна-якість 7,5
  • Страви/Організація харчування: 7,3
Сортувати за

brody з Австралія
Поїздка вдвох
Апартаменти з однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2013 р.
Nice and relaxing
loction, views and pools
very nice and relaxing. Will be back again.great weather also at Airlie Beach and receptionist wsa helpful with tour information.
Переглянуто 24 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Fuad з Швеція
Поїздка вдвох
Апартаменти з двома спальнями з видом на океан
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2013 р.
Great location and pool area.
Locqtion, room and pools.
We loved our stsy because of the room, pool and location.
Переглянуто 22 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Fuad з Швеція
Поїздка вдвох
Номер підвищеної комфортності з однією спальнею
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2013 р.
Peautiful and perfect location.
Great rooms, beautiful pool and perfect location.
We loved our stay because of the nice room, great pools and ocqtion. Nice staff also.
Переглянуто 22 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Paul з Австралія
Поїздка вдвох
Номер підвищеної комфортності з однією спальнею
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2013 р.
Good location, large room
Large rooms with washing machine dishwasher etc and well located toward the bottom of the hill. Good value all in all.
Very enjoyable experience and was definitely good value for the money we paid.
Переглянуто 11 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Daniel з Австралія
Поїздка вдвох
Апартаменти категорії спа з однією спальнею
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2013 р.
Great
Everything
Fantastic place great jacoozi really nice. Great views and friendly staff. Airlie beach was under construction which was a little bit of a shame however something that couldn't been planned but non the less great. Thanks
Переглянуто 22 липня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Amy з Австралія
Група
Номер підвищеної комфортності з двома спальнями
Зупинявся на одну ніч в Червень 2013 р.
Excellent room. Spa on the balcony
View, spa, big room
Excellent. Do not allow late check out. Excellent view, the best in airlie
Переглянуто 30 червня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Suthathinee з Таїланд
Сім"я з малими дітьми
Апартаменти з двома спальнями з видом на океан
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2013 р.
lovely resort
promotion
It's clean, quite and good place to relax. I will recommend my friends to stay here on holiday. It's valued for holiday trip with family or couple.
Переглянуто 13 січня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sharah з Австралія
Поїздка вдвох
Апартаменти категорії спа з однією спальнею
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2012 р.
Good location close to main street
Clean, friendly staff
The Resort is within walking distance of the main street for shopping, tours, eating and night life, but is set back far enough to not cop the noise. Had no problem sleeping in the beds were very comfortable. Cooking facilities were very basic I would take a knife next time for cutting veg etc.
Переглянуто 24 жовтня 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

glenn з Австралія
Сім"я з малими дітьми
Номер підвищеної комфортності з двома спальнями
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2012 р.
great hotel great service best place
view,jacuzzi, location
we stayed in 2 room spa suite with 2 couples and our 4 month old baby ...just like a home away from home ..i would recommend this place for couples wishing to entertain or families..definitely go for the rooms with jacuzzi on balcony.
Переглянуто 11 серпня 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Anyphet з Лаос
Група
Апартаменти з двома спальнями з видом на океан
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2012 р.
Perfect location but unfriendly staff
Location is great, you'll find every thing you need (restaurants, bars and shops) for a short walk like 3-5 min from hotel
receptionists (the old lady) had a really bad manner. she seems to be ignored the international tourists.
Переглянуто 04 липня 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: