Дуже хороший 7,7
базуючись на 63 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 63 відгуків
  • Чистота 7,8
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Послуги 8,3
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,2
Сортувати за

Michael з Австралія
Поїздка вдвох
Апартаменти з однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2016 р.
Great value for money
A quick walk to the Port of Airlie or $5 cab ride into town, staff are happy and helpful, lastly the rooms are spacious for the price.
Our stay was great. We arrived after office hours and everything was taken car of regards to getting into our room. Highly recommended.
Переглянуто 08 березня 2016

Steven з Австралія
Поїздка вдвох
One-Bedroom Suite with Ocean View and Spa Bath
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
Needs an update
Quiet, ? ?
Feel that this resort is ready for an update into the 21st century, room was very pokey for an apartment style place, staff were helpful and friendly though.
Переглянуто 23 лютого 2016

Melanie з Австралія
Сім"я з малими дітьми
Апартаменти з однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
good all rounds
Good appartment nothing flashy but has everything you need for a comfortable stay.
Переглянуто 22 лютого 2016

Xiao з Китай
Ділова поїздка
Апартаменти з однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
Valuable accomodation
Location
Nice beach good service perfect location
Переглянуто 20 лютого 2016

YEONSEONG з Південна Корея
Поїздка вдвох
Апартаменти з однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2015 р.
relax time with vista
pool spa view
it was really amazing!!!! I had the jacuzzi in the bathroom with the ocean view
Переглянуто 20 січня 2016

YEONSEONG з Південна Корея
Сім"я з малими дітьми
Номер категорії спа з однією спальнею
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2015 р.
lovely apartment
price view location
it was happy with the price. Loved the spa with the ocean view! Room is quite small
Переглянуто 20 січня 2016

YEONSEONG з Південна Корея
Група
Апартаменти з однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2015 р.
Good value for money
great view close to beach clean accomodation
hotel is not too bad the beds are fine, the kitchen and living is fine, the balcony has a wonderful view
Переглянуто 08 січня 2016

Ming з Малайзія
Поїздка вдвох
Люкс спа-категорії
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2015 р.
Studio apartment like with great location
Spacious room, clean rooms, good location
The hotel is at a good location and it is a 2 min drive to Airlie Beach town. if you walk, it is about 1km and nearby there are good swimming spots. Also note that it isn't a hotel per se, and you should prepare your own shampoo and body wash if you're staying more than 1 night. Best part is they provide washing machines and dryers for you to wash your clothes!
Переглянуто 20 листопада 2015

Epenesa з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Апартаменти з однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на 4 ночей в Листопад 2015 р.
amazing birthday holiday with my fiance
Clean ; view ; spacious
I would highly recommend to everyone! it is amazing and was a very memorable trip for my fiance and i! we would definitely be booking here again when we visit again next year!
Переглянуто 20 листопада 2015

Alexander з Швеція
Сім"я з малими дітьми
Апартаменти з однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2015 р.
Ok place, close to the reefboats
Close to the reedboat jetty
Close to the reef boats, but small rooms and bad beeds
Переглянуто 05 листопада 2015


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: