2015
Фантастичний 8,6
базуючись на 1915 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1915 відгуків
  • Чистота 9,1
  • Зручності 8,6
  • Розташування 7,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,2
  • Робота персоналу: 8,9
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 8,2
Сортувати за

Tatyana з Російська Федерація
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 11 ночей в Квітень 2013 р.
Отдых для людей
Очень красивый отель, приветливый персонал, вкусные завтраки
Переглянуто 11 травня 2013

Tatyana з Російська Федерація
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 9 ночей в Квітень 2013 р.
Красота неземная
Очень красивый отель, отличные номера, отличный персонал
Переглянуто 11 травня 2013

wojciech з Польща
Поїздка вдвох
Зупинявся на 8 ночей в Листопад 2014 р.
cisza spokój i piękne widoki
piękne widoki, dobre jedzenie oraz cisza i spokój
Переглянуто 27 листопада 2014

Waldemar з Польща
Група
Зупинявся на 11 ночей в Березень 2014 р.
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket
widok,cisza,basen
Moim zdaniem hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek.Takie szczegoly jak woda w łazience po kąpieli nie ścieka,ciężko domykające sie okno tarasowe,głośna klimatyzacja i kilka innych rzeczy cos znzczą.Warto wiedzieć,że w przypadku kiedy zaprosisz goscia do pokoju zostaniesz OBCIAZONY OPŁATA Wczesniej nigdy w Tajlandii sie z tym nie spotkałem.Z ho telu jest wzsedzie daleko, na plaze,do miasta.. Ogólnie polecam inny wybor niż Avista.
Переглянуто 20 березня 2014

Milos з Китай
Поїздка вдвох
Зупинявся на 11 ночей в Листопад 2013 р.
PRAVI ODMOR
Dobri bazeni , Dobro opremljen fitness centar , Širok izbor švedskog stola
Ovaj Hotel preporucujem svima koji zele da se odmore .Jedina mana je sto nije u centru nego je 2,5km od centra .Ovaj problem se lako resi ako se iznajmi motor ili dzip koji su na Puket-u jako jeftini
Переглянуто 19 листопада 2013

YUANYUAN з Сінгапур
Поїздка вдвох
Поліпшений номер із 1 двоспальним ліжком розміру "king"
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
95
nice and clean
Переглянуто 23 вересня 2016

Harold з США
Поїздка вдвох
Поліпшений номер із 1 двоспальним ліжком розміру "king"
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2016 р.
Everything was nice except breakfast
Rooms, staff, location and service were what one would expect from a five star resort. The breakfast was very disappointing. Everything done on the cheap. No meat in any of the dishes. Cheap juice cheap everything. I've eaten Sofitel breakfasts before and this was not up to standard at all.
Переглянуто 21 вересня 2016

Victoria з Гонконг
Поїздка вдвох
Поліпшений номер із 1 двоспальним ліжком розміру "king"
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
very nice hotel
Staff was very helpful with good manner There is scheduled shuttle bus to city centre (Jungcelon mall) and back to the hotel just be reminded to arrive early to catch up the shuttle bus
Переглянуто 13 вересня 2016

Chea з Сінгапур
Поїздка вдвох
Поліпшений номер із 1 двоспальним ліжком розміру "king"
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Peaceful and quiet haven
Beautiful hotel located on the top of a hill overlooking the Andaman sea, away from the busy streets of patong. We love the peace and quiet of this hotel and the frequent shuttle service to Jungceylon where we get our daily massage at Montra. Excellent egg station at the buffet breakfast, freshly brewed latte and fresh fruit smoothie. We spent a good afternoon by the pool having sandwiches, fried calamari and french fries with a glass of Hideaway Sunrise. Simply awesome!
Переглянуто 11 вересня 2016

amie з Ірландія
Поїздка вдвох
Люкс з джакузі
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
one of the nicest places I ever stayed
We got a free upgrade on the day that we arrived ...was arrived nice bonus for my boyfriend birthday and we had a gorgeous dinner in the best seating at the roof top bar ..they even brought out a cake for my boyfriend he loved it...also I left behind my watch when leaving and they found it and kept it safe for me until I could collect it . We Will definitely be back again. .staff were brilliant
Переглянуто 08 вересня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: