Дуже хороший 7,9
базуючись на 594 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 594 відгуків
  • Чистота 8,3
  • Зручності 7,6
  • Розташування 7,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Послуги 8,1
  • Ціна-якість 8,3
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

Angela з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками, з видом на басейн
Зупинявся на 10 ночей в Травень 2016 р.
Definitely recommend
Loved staying there. Like a holiday resort with the personal touch. Staff fantastic and food delicious and very generous serves. Ended up staying again for a few days on my way back home through Malaysia.
Переглянуто 18 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ALBERT з Малайзія
Пара
Номер класу "queen" з душовою кабінкою та видом на внутрішній дворик
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Strategic location - resort environment in the center of town
If you are looking for a resort environment n unique staying feeling,basaga definitely is the one. It is totally different style compare to others. Relax n chill!
Переглянуто 08 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

caroline з Малайзія
Пара
Номер класу "queen" з душовою кабінкою та видом на внутрішній дворик
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Quiet place.
The first impression was good. It's a beautifully set at an old bungalow. We stayed at the room facing the hill. Room had pungent mushy smell that can be disturbing at times. Guess it was from previous flood?also visible water damage on the wall. The cleaner entered our room without knocking or prior permission. She simply used her own master key to open the door!! It was on our last day at 10am. .check out time was noon. Her excuse was that she thought we already checked out...sighhhh
Переглянуто 28 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kueh з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Головний корпус, номер делюкс класу "king"
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Value for Money
Very Good staying experience with friendly staff and clean environment. Location is very convenient to town and airport. Value for money.
Переглянуто 19 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rishenda з Австралія
Пара
Делюкс з терасою - без дітей
Зупинявся на 5 ночей в Травень 2016 р.
We loved our stay here!
The rooms are lovely and big. We stayed for 5 nights and the staff were amazing in assisting us with tours and car hire. Food at the restaurant was amazing and service is excellent. I would definitely stay here again!
Переглянуто 10 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ruby з Малайзія
Пара
Сімейний поєднаний номер
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Beautiful place with helpful staff. I left my ring
Perfect place for those who look for relaxing.
Переглянуто 08 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Seng з Малайзія
Пара
Номер класу "queen" з душовою кабінкою та видом на внутрішній дворик
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
A hidden gem 💎
1. The tropical garden provided a shelter from the hustle and bustle of Kuching town. 2. The design of the property accorded plenty of privacy. 3. Comfort is the central theme of the property. 4. Breakfast selection was decent. 5. A suggestion to the management to provide electronic mosquito repellent. 6. Wifi in the room was a tad disappointing as the property was in the midst of upgrading the Internet connection. 7. Dinner at The Restaurant at the main courtyard was delicious and portion was generous.
Переглянуто 28 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Caterrina з Малайзія
Пара
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками, з видом на басейн
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2013 р.
Superb service!
Awesome service... enjoyed 3 days stayed here...
Переглянуто 24 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Oleksii з Україна
Пара
Головний корпус, номер делюкс класу "king"
Зупинявся на 4 ночей в Травень 2016 р.
Good value for money
City center not far away, only 15 ringgit on taxi. Hotel has beautiful territory and great restaurant.
Переглянуто 12 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Anand з Малайзія
Пара
Делюкс з терасою - без дітей
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
Resort style bnb in the city
Simple, casual clean bnb in the city. Staff were great, friendly and always informative. Thanks Jerome for the lovely chat, beers and for giving me some nice ginger tuak. Restaurant serves good food , very reasonable pricing tho the waitresses could be bit more attentive. Breakfast was simple but tasty. Pool side rooms were brilliant, shaded by large trees giving a very serene surrounding. Paid about rm 130+ for my room which I thought was great value for money
Переглянуто 10 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: