Фантастичний 9,0
базуючись на 98 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 98 відгуків
  • Чистота 9,2
  • Зручності 9,3
  • Розташування 9,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,4
  • Послуги 8,9
  • Ціна-якість 9,0
  • Страви/Організація харчування: 7,9
Сортувати за

Chun з Гонконг
Поїздка вдвох
Апартаменти з двома спальнями
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
Best choice in Airlie
Right next to the bus terminal in Port of Airlie. Easy access. Great apartment. You have billaboard and cafe right downstairs while only 5-10 mins walk to the town with food and supplies. Nothing we can complain.
Переглянуто 20 квітня 2016

Yuan з Китай
Сім"я зі старшими дітьми
Апартаменти з двома спальнями
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2016 р.
Wonderful second stay with boathouse
Wonderful second stay with boathouse
Переглянуто 24 березня 2016

Peter з Австралія
Сім"я зі старшими дітьми
Апартаменти з двома спальнями
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2016 р.
lovely
good, nice outlook
Переглянуто 12 березня 2016

Teneale з Австралія
Група
Односпальні апартаменти
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
great hotel
Loved the location and the pool!
Переглянуто 08 лютого 2016

CHUCKIE з Гонконг
Група
Односпальні апартаменти
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2016 р.
Nice staff!nice location near port and town
Suitable for group
Переглянуто 03 лютого 2016

David з Австралія
Сім"я зі старшими дітьми
Односпальні апартаменти
Зупинявся на одну ніч в Січень 2016 р.
Weekend Away
Excellent Value, Location and Staff
Very Excellent Weekend stay at a Very Excellent Apartments.
Переглянуто 01 лютого 2016

Juliet з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 5 ночей в Грудень 2015 р.
Perfect Location
Location, facilities, apartment
We had the most perfect Christmas holiday at the Boathouse. The rooms were beautiful. The views were spectacular and facilities were great. We will definitely be coming back.
Переглянуто 04 січня 2016

Andrew з Австралія
Поїздка вдвох
Апартаменти з двома спальнями
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2015 р.
Best Airlie location
staff. location. value
Great. Minor hiccup re guests below chain smoking but management were quick to step up to it. Entire hotel is smoke free.
Переглянуто 16 грудня 2015

Mira з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2015 р.
Piece of heaven
1. Beautiful setting, 2. Stylish and comfortable apartment, 3. Close to town but quiet
Fabulous stay, highly recommend.
Переглянуто 16 листопада 2015

Amanda з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2015 р.
Awesome place, we will be returning
The apartments were perfect, everything we needed. The view was amazing. Only a 5 minute walk to the heart of town.
This place is beautiful, the apartments are set out so nicely. The websites don't do it justice. Full kitchen with every appliance you need, dishwasher and washing machine. We had a 2 bedroom apartment, both rooms had a balcony and an ensuite. At the bottom there were restaurants and cafes. And only 2 minutes from the port of Airlie. Loved it
Переглянуто 25 жовтня 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: