Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 1764 відгуків
  • Чистота 7,7
  • Зручності 6,6
  • Розташування 7,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,7
  • Робота персоналу: 7,6
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 6,4
Сортувати за

Igor з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2011 р.
Трудно найти и очень маленькие номера.
Быстрый бесплатный WiFi
Отель на один день, номера очень маленькие. Нам достался номер площадью примерно 12 кв.м., зато с окном, друзья жили в номере побольше, в котором окно отсутствовало.. В каждом номере есть "мини кухня" (электроплита, раковина, микроволновка, чайник), так что можно приготовить себе завтрак не вставая с кровати, ибо завтраки которые предлагает отель скудны и однообразны. В целом от отеля впечатления скорее негативные, т.к. останавливались на пару дней, усташие после ночного перелёта в надежде отоспаться перед маршброском на острова. Однако спать нам не дали ни в первый день, ни во второй. Часов в 7 утра, где то в отеле начинался ремонт и звук работающего перфоратора в течение пяти минут добивал остатки сна, после чего приходилось вытряхаться из отеля. Из плюсов: центр города, в шаговой доступности набережная, метро, рынки.
Переглянуто 06 червня 2011
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

svetlana з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2011 р.
очень тесный отель с неудобным расположением
бесплатный интернет
отель не очень удобно расположен, метро не близко. кондиционер работает очень слабо. завтрак слабоватый, но в общем отель соответветствует своей цене.
Переглянуто 03 березня 2011
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ekaterina з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2011 р.
отличное расположение
отличное расположение
рядом с китайским рынком,в самом центре бангкока,недалеко пристань,жел.вокзал. все рядом,очень удобно,для тех,кому нужно переконтоваться до самолета и купить подарки.
Переглянуто 22 лютого 2011
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Stanislav з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2010 р.
Маленький приветливый отель в сердце Чайна-тауна
Отель уютный, есть все необходимое путешественнику
Отель трудно найти
Нам отель понравился, комната небольшая, но в ней было все, что можно пожелать. Душ - гоячий и чистый, сейф, телевизор, фен. Кровать довольно жесткая, но мне такая наоборот нравится. Завтрак подают прямо в номер, европейский не пробовали, а тайский оказался очень вкусным. Холодильник, микроволновка, чайник и минибар помогли не умереть с голода. В холле два компьютера с бесплатным интернетом, работает также wi-fi в номере. Если придется еще раз остановиться в Чайна-тауне, выберем именно этот отель. Еще одно достоинство - удобное расположение - пешком можно быстро дойти до вокзала или до причала на реке.
Переглянуто 10 листопада 2010
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Daniel з Польща
Поїздка вдвох
Двомісний номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2015 р.
całkiem nieźle
obsługa, Czystość
Jak na azjatyckie standardy to bardzo przyjemne miejsce
Переглянуто 11 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tomasz з Польща
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2013 р.
dobre miejsce na noclegi w celu zwiedzania
dobrze i ciekawie (chinatown) położony hotel, w miarę blisko do metra i nad rzekę na tramwaj wodny, ciężko trafić trzeba wejść w małą uliczkę, cicho w pokojach, w hotelu w zasadzie tylko spaliśmy
Переглянуто 30 жовтня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Adam з Польща
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2011 р.
Dobra lokalizacja, ale pokoje bez okien
Lokalizacja
W hotelu spędziliśmy jedną noc po przylocie do BKK. Odważnie postanowiliśmy sami dotrzeć do hotelu z metra, ale było to bardzo trudne - hotel "schowany" jest między uliczkami. Sam hotel jest bardzo OK. Nie wszystkie pokoje mają okna. W pokojach jest klima, ręczniki, lodówka i aneks kuchenny - co przy tym co dzieje się na ulicach wydaje się mało potrzebne :) Na dłuższy pobyt? - nie wiem, jak miejsce wypadowe do Chinatown - super.
Переглянуто 24 листопада 2011
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

marcin з Польща
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2011 р.
może być przecież to tylko nocleg...
tani, czysty, dobrze zaprojektowany, dobry design wnętrz, przyjemna obsługa
lokalizacja globalnie bardzo dobra, niestety przyległe uliczki straszliwie brudne ( widywano szczury i karaluchy wielkości ręki) na widok z okna można byłoby też ponarzekać) niemniej zrobiono wszytsko co było można żeby hotel sam w sobie był czysty funkcjonalny przyjemny i pomocny. Zatem jako miejsce do nocowania bardzo polecam jako miejsce do spędzenia wakacji tzn więcej niż 2-3 noce wykluczam
Переглянуто 25 лютого 2011
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Borys з Польща
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2010 р.
W samym sercu China Town
Doskonała lokalizacja
brak
Do metra 5 min. taxi za 50B, do Grand Palace 7 min. taxi za 60B
Переглянуто 08 вересня 2010
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dariusz з Польща
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Липень 2010 р.
pobyt - lipiec 2010
bardzo mila i pomocna obsluga, nowy i czysty hotel, dobra cena
hotel znajduje sie na tylach glownej ulicy China Town, moze byc problem ze znalezieniem
Bardzo udana kombinacja ceny do jakosci. Male, czyste pokoje, bardzo mila i pomocna obsluga, sniadania do pokoju :) Co prawda na sniadanie nie za duzy wybor ale jest. Natomiast to co nam sie podobalo to aneks kuchenny wyposazony w podstawowe sprzety, mikrofale, kuchnie elektryczna, lodowke, czajnik. Jest nawet zestaw kaw i herbat za free. Oczywiscie jest tez mini bar. Klimatyzacja bez zarzutu. Okolica super - samo centrum China Town, wszedzie blisko do metra, pociagu - pieszo ok. 10 minut, a za tuk tuka zaplacilismy 50 thb
Переглянуто 16 липня 2010
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: