Дуже хороший 7,6
базуючись на 132 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 132 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 6,9
  • Розташування 6,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,0
  • Послуги 8,2
  • Ціна-якість 8,7
  • Страви/Організація харчування: 5,6
Сортувати за

Philip з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2016 р.
Only Useful for One Activity
Proximity to Thai, Japanese, US and Indian consulates. Cleanliness. Friendliness and willingness of staff
Comfortable, basic rooms and a budget price. No food provided but some outlets locally.
Переглянуто 14 січня 2016

Goh з Малайзія
Пара
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2015 р.
short convenient stay
city centre, spacious, safe
my husband and i was just looking for a convenient place to bath and sleep while we settle our prewedding photoshoot. so this place is located in the city center where we have access to local food and price was reasonable.
Переглянуто 28 листопада 2015

pierre з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2015 р.
very good value for money. the room was very large
easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
Переглянуто 03 листопада 2015

Ivana з Індонезія
Група
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2015 р.
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya
Comfortable, cheap, worthy enough
Переглянуто 29 жовтня 2015

Ivana з Індонезія
Група
Одномісний номер
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2015 р.
Enak, nyaman, valuable
Comfortable, cheap, good services
I'm satisfied
Переглянуто 29 жовтня 2015

Shannon з США
Група
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
Good value hotel close to Thai and other embassies
Good value, Close for visa offices, Quiet
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Переглянуто 31 серпня 2015

Nyoman з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2015 р.
big room and value for money
price, big room and cleanliness
Nice stay and will be back
Переглянуто 04 серпня 2015

Henno з Нідерланди
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2015 р.
Awesome stay!
modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
in one word awesome!
Переглянуто 11 липня 2015

Claude з Франція
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
very nice hotel for his category
comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Переглянуто 01 травня 2015

Widianto з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2014 р.
Unique Hotel
Unique Design, Clean, and Comfort
Located in quite area. Good for resting after all day work. The room design is very interesting and spacy. Well maintained. However, the hotel is quite far from the nearest groceries store. So be prepared before going back to the hotel.
Переглянуто 17 березня 2015


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: