Дуже хороший 8,0
базуючись на 453 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 453 відгуків
  • Чистота 8,4
  • Зручності 8,3
  • Розташування 9,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Робота персоналу: 7,8
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 6,9
Сортувати за

Terry з Нова Зеландія
Ділова поїздка
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Highly recommended
I was in town to perform 3 shows at the nearby comedy club VKs. CQ was maybe a 4-minute walk away so that was great. The room itself wasn't big or flash but for someone in my situation, it was perfect, ideally located and great value for money. Staff were great. Plenty of xlnt eateries nearby and Cubs St is a blast.
Переглянуто 11 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

WONG з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Nice Hotel and Strategy Location
located at the Cuba street in the central of the city with shopping surrounding and food Shop. Well satisfied
Переглянуто 29 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Myk з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Weekend away
Excellent, friendly, helpful staff always make stays at the CHW a pleasure. Some issues this visit with a toilet cistern that kept filling up and a bathroom extractor fan that didn't work. Both items reported to Reception who apologised and took note so hopefully fixed for the next guests
Переглянуто 27 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maree з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Great value and location
Perfect if you want a hotel but on a bit of a budget. Really close to everything and staff were super helpful.
Переглянуто 20 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nick з Нова Зеландія
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
CQ Comfort
.
Переглянуто 31 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dale з Нова Зеландія
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Good location and clean hotel
We enjoyed our overnight stay here this week and the price per night is very reasonable. We were also given two free breakfasts. Staff were friendly as well. Will stay with them again when I'm back in Windy Welly.
Переглянуто 27 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Stephen з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
We Always Look Forward to Staying Here
Brilliant staff, fab accommodation, excellent location.
Переглянуто 25 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jenny з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Location & Shopping
Very strategic located at the Cuba street with eatery and shops surrounding
Переглянуто 23 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jenny з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Location & convenient
Very good staying in this hotel
Переглянуто 23 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Debbie з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
Comfort
Didn't really enjoy the restaurant. Told blue warahau for the fish....it was monkfish also pesto left off dish. Otherwise enjoyed our stay although a fridge would have been nice seeing as we were 3 night.
Переглянуто 22 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: