2015
Фантастичний 8,3
базуючись на 2376 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 2376 відгуків
  • Чистота 9,0
  • Зручності 8,2
  • Розташування 7,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Робота персоналу: 8,9
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 7,8
Сортувати за

Wang з Китай
Бізнес-мандрівник
Делюкс Garden
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
not qualified for the 5 star
not good enough , especially the public area . small swimming pool . not good service .
Переглянуто 13 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bernadete з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
We enjoyed our stay.
1) The area is quiet, a great place to stay for relaxation. Clean and great landscapes. 2) Friendly staffs. 3) Great activities.
Its a quiet place. Its a good place to relax. My kids liked the place. They enjoyed the activities, everyday. I'm happy that they enjoyed the food too. Tho, they haven't enjoyed much on the beach area cause the shore was too short. I liked the buffet but didn't enjoyed that much. As I've been dining a lot to 5 star hotels, for me the price was expensive, and lil choices of foods and desserts. I liked the Azure club, a great place to dine and great food. Thumbs up. The staffs are really friendly. They got a rate of 10 out of 10 for that.
Переглянуто 12 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yong з Південна Корея
Пара
Делюкс Garden
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
Not Bad
Beach, Staff Performance, Location
THe hotel is aged - will need a major renovation
Переглянуто 10 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dajung з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2013 р.
Nice service
Good Servie, breakfast buffet, location
Good Servie, breakfast buffet, location
Переглянуто 10 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ODD з Норвегія
Пара
Делюкс Garden
Зупинявся на 5 ночей в Грудень 2014 р.
Nice
food, cleanliness, nice staff
over all stay was ok.. But the location of the resort is a little bit far from mall... We stay her for 5 days with my wife we are bored because nothing else to do
Переглянуто 06 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ana з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
A great way to start th year!!!
1) The staff were very helpful & accmmodating (upgraing our rooms as well) 2) The facilities were great especilly for the kids, 3) Excellent location!!!
We had a great time in our short stay!!!
Переглянуто 06 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Corazon з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2014 р.
a good place to relax
the staff excellent. the bar site is beautiful. a good place to spend a relaxing time.
we enjoyed our stay at Crimson. the staff very cordial & helpful. the place beautiful.
Переглянуто 06 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Theresa з Нова Зеландія
Сім'я з дорослими дітьми
Окрема вілла з басейном
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
Amazing!
Service is amazing
stayed in a pool villa
Переглянуто 05 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Arto з Фінляндія
Пара
Делюкс Garden
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2013 р.
Good facilities
Facilities, pool, staff
Переглянуто 04 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

CHUA з Сінгапур
Сім'я з дорослими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2014 р.
A great resort for family bonding
Great hideaway location. Very well -trained and courteous staff. Excellent Infinity pool
We were very impressed with the friendly, extremely courteous and well-trained staff. The food selection could be improved though. Prices were a bit on the high side. Other than the exorbitant price for the para-sailing, the stay was very pleasant and relaxing.
Переглянуто 03 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: