2015
Чудовий 8,3
базуючись на 2378 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 2378 відгуків
  • Чистота 9,0
  • Зручності 8,1
  • Розташування 7,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Робота персоналу: 8,9
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 7,8
Сортувати за

Mark з Філіппіни
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2014 р.
"perfect for couples!
"good breakfast, firendly staff, and clean room
It was our valentine's weekend. Me and my wife enjoyed every part of our stay in the resort. What we liked most was that the resort had an anticipated mass for catholics because the city was a little bit far.
Переглянуто 20 лютого 2014

Vicente з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2013 р.
Very relaxing
Swimming pool, food and friendly staff
Very relaxing and friendly staff. Nice swimming pool and great breakfast. Fast check-in and check-out.
Переглянуто 19 лютого 2014

Luo з Китай
Індивідуальний мандрівник
Делюкс Garden
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2014 р.
Restaurants are crowded
Beach, swimming pool and garden
Переглянуто 18 лютого 2014

Gregory з США
Поїздка вдвох
Делюкс Garden
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2014 р.
Very nice
location, beach sceanery
Переглянуто 17 лютого 2014

Maria з Філіппіни
Сім"я зі старшими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2014 р.
very friendly and accommodating staff
staff food beach
the staff were great 24hrs service buffet breakfast has a lot of variety the place offers an amazing view of the beach totally relaxing and vacation worthy the swimming pools are also great you should try out their spa service
Переглянуто 11 лютого 2014

nancy з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2014 р.
it was a great sinulog vacation. the kids enjoyed
hospitality, politeness, very nice service
it was a relaxing overnight at crimson. nice place, comfortable room and friendly staff
Переглянуто 11 лютого 2014

ed з Австралія
Поїздка вдвох
Делюкс Garden
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2013 р.
Perfect Five Star Hotel!!!
perfect nice and amazing room. perfect C.R...and Good Services ...very nice pool and Beach!!!
Me and my Fiance was really enjoyed In Crimson...we done snorkeling..we meet Memo too . Hehehehe!,the Best!!!
Переглянуто 09 лютого 2014

Stephen з Австралія
Сім"я з малими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2014 р.
Very relaxing place to stay . Very nice rooms and
Rooms, Pool and right on the ocean
Very enjoyable. Needed a relaxing break and we found a very nice place to do it. We wouldn't hesitate to stay here again.
Переглянуто 08 лютого 2014

steve з Філіппіни
Сім"я зі старшими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2014 р.
Just go! do yourself a favor.
happy hour and coconut by the beach.
the resort was new and well kept. Service staff from concierge to the lifeguards are top notch. great and convenient getaway.
Переглянуто 08 лютого 2014

Eric з Канада
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2014 р.
Restful, relaxing and chill
Cleanliness, staff, location
I took my mum to the Crimson Resort once she arrived from Canada. It's been a col winter out west and she needed some some and surf. We had a great room, good food and very helpful and considerate staff. I don't tend to love big resorts but this place will be one I return to again
Переглянуто 07 лютого 2014


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: