Чудовий 8,5
базуючись на 403 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 403 відгуків
  • Чистота 9,0
  • Зручності 9,0
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Послуги 8,6
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 8,5
Сортувати за

Andre з Сінгапур
Сім"я з малими дітьми
Luxe номер із 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Fantastic Hotel
Beautiful hotel with great staffs. Rooms were big and very clean.
Переглянуто 18 липня 2016

Megan з Австралія
Поїздка вдвох
Luxe номер класу "king" із спа
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Anniversaries
Got our money's worth with the room and the Beautiful view of the city and river. However it was very noisy up until 9pm-10pm. Only stayed two nights, woke up the second day to someone banging and drilling the walls next door. Room service a bit pricey also the minibar. Overall we enjoyed our stay and would stay again.
Переглянуто 13 липня 2016

Zoe з Австралія
Поїздка вдвох
Королівський номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Wonderful stay - great service
Really enjoyed our stay - was given the option to upgrade to a view room for an extra $20 and glad we did. Rooms are beautiful, very clean and wonderfully comfortable.
Переглянуто 07 липня 2016

Warren з Австралія
Група
Luxe номер із 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Great night
Staff made evening fun
Переглянуто 03 липня 2016

Janet з Австралія
Поїздка вдвох
Luxe номер класу "king" із спа
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Excellent hotel
The staff were very welcoming & helpful. Rooms were clean, spacious, very modern and the waiter in 9 Lounge was extremely efficient and courteous unfortunate I cannot remember his name but 1st class all the way. We will definately be back, thankyou
Переглянуто 22 червня 2016

TECK з Малайзія
Ділова поїздка
Luxe номер із 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 5 ночей в Червень 2015 р.
good restaurant, good food
friendly staff
Переглянуто 18 червня 2016

Peter з Австралія
Поїздка вдвох
Luxe номер класу "king"
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Overnight Stay
Recently my wife and I stayed overnight a the Crown Metropol Perth and had a great time. the room was big and the service provided by the staff was excellent.
Переглянуто 15 червня 2016

shay з Австралія
Поїздка вдвох
Luxe номер із 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Hotel room view of car park!
My hotel room view was of the car park. Very disappointed for the amount I paid!!
Переглянуто 12 червня 2016

Joshua з Австралія
Поїздка вдвох
Двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Worst Customer Service I have EVER received
The front desk staff were absolutely atrocious on our stay at Crown Metropol Perth. The night manager on the 04/06/2016 provided the worst customer service I have ever received in my life. Not only did he charge my partner an extra $576, he then lied to her that he had refunded it. It was not only until the morning that it was discovered that this had occured! As it was her birthday she wanted to open her presents in the hotel room with her friends, which they stopped her from doing. The two who we dealt with at the reception desk were both deceiving and un-empathetic. I would advise travellers to stay elsewhere, this hotel does not care one bit at all about its patrons.
Переглянуто 10 червня 2016

craig з Австралія
Ділова поїздка
Luxe номер із 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
CEO
Great Hotel great facilities
Переглянуто 31 травня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: