Хороший 7,1
базуючись на 725 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 725 відгуків
  • Чистота 7,3
  • Зручності 6,3
  • Розташування 7,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,5
  • Робота персоналу: 7,4
  • Ціна-якість 7,2
  • Страви/Організація харчування: 6,4
Сортувати за

James з США
Сім"я зі старшими дітьми
2-спальневі апартаменти
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Keep up the good work
They Need to repaint the whole hotel from the outside. But I can't complain all in all it was superb nice rooms and very convenient in a lot of places and it's about 15 mins near the airport . I am very satisfied and willing to come back highly recommended
Переглянуто 15 вересня 2016

Rovilin з Філіппіни
Поїздка вдвох
Апартаменти з однією спальнею
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Value for money
For the price i paid the place is great
Переглянуто 15 вересня 2016

Chun з Гонконг
Поїздка вдвох
Триспальневі апартаменти
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Great suites for family
clean rooms and equipped kitchen
Переглянуто 14 вересня 2016

Arra з Філіппіни
Поїздка вдвох
Апартаменти з 1 спальнею
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Unsatisfied
I booked 2 nights with crown regency thinking our stay here would be comfortable. The place was really old already and doesnt seem liked its being hygienically cleaned every day. Stains in the faucet, tiles, even linens are very visible. Aircon was very loud and was not that cold. The room was very big with sofa and a kitchenette but to me it was very unhygienic. I had to ask for our bathroom to be cleaned the time we arrived because it smelled bad and the toilet had black stains too. The staff were all nice though and they had 24hr room service. This hotel chain is very popular so people trust it would be nice to stay here. That was my thought anyway. It was not a very pleasant experience and basically it would make a lot difference if only they will REALLY clean the hotel.
Переглянуто 06 вересня 2016

Mohammad з Бангладеш
Ділова поїздка
Апартаменти з 1 спальнею
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
nice and comforatable hotel
recommended place anyone wants to stay near by the airport.
Переглянуто 06 вересня 2016

CHUA з Сінгапур
Ділова поїздка
Апартаменти з 1 спальнею
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Mister
on transit for half day stay
Переглянуто 05 вересня 2016

ERIC з Філіппіни
Група
2-спальневі апартаменти
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Recommended for groups or families
Stayed here overnight after our day tour in Jpark. Room was very spacious but lacking in facilities and furnishing is dated. Cramped elevator and friendly but reserved staff.
Переглянуто 30 серпня 2016

Vicente з Філіппіни
Поїздка вдвох
Апартаменти з 1 спальнею
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good hotel
The hotel is not that bad, near to the airport. The Lightning is not good it's dark a bit.
Переглянуто 29 серпня 2016

Roselyn з Ірландія
Сім"я зі старшими дітьми
2-спальневі апартаменти
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Close to the Airport , Free shuttle ,Very nice Hotel with top quality breakfast, rooms are cosy, S
Will definitely come back again
Переглянуто 25 серпня 2016

Maribel з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
2-спальневі апартаменти
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Buffet was a bit expensive for what they offer and the waiter was rude. They only speak to the white people.
Переглянуто 20 серпня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: