Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Приємний



із 1214 відгуків
  • Чистота 6,3
  • Зручності 5,1
  • Розташування 7,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,7
  • Послуги 6,5
  • Ціна-якість 6,1
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

tan з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Penalty charges
One room for max two kids 2 adults. Extra charges apply for more peoples. Very Strict. Penalty RM200 if you join the two single beds together.
Переглянуто 21 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Abdullah з Малайзія
Група
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
50-50
Nice place
Переглянуто 21 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Norafiza з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Disappointed
1) toilet flooded ( inside bathroom /shower -waterdrain blocked) 2) hair dryer is broken 3) cant sleep bcoz of annoying mosquito 4) no brochure/pamplet/menu to browse/order dining in room 5) the room telephone cannot be use 😡😡😡😡😡😡
Переглянуто 19 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

PEI з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Not bad
Not bad
Переглянуто 19 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

PEI з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Not bad
Not bad
Переглянуто 19 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

BOONGER з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
What a disappointment!
14 Sep 16 wasn't a high peak season, in fact business wasn't good when we visited the restaurant on 13 Sep 16 and was told that hotel with very low occupancy. We decided to book one night there for 14 Sep 16. We were given at the 2nd corner room of highest Level 4 at SPA Wing without lift facilities. It was a big challenge for us to move our luggage with young kid to Level 4. Thought that we booked for ocean view room, but was ended viewing the ugly trees.
Переглянуто 19 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Amelia з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
we had fun!
Good service, checked in takes only 10 minutes, given sea-view, pool-view room, both my son enjoyed playing at the beach and at the swimming pool, good food also. should include breakfast in the package
Переглянуто 19 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

CHE з Малайзія
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на море
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
no comment
No comment
Переглянуто 16 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

HABIBAH з Малайзія
Сім"я зі старшими дітьми
Делюкс з виглядом на море
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
need refurbish
this hotel need refurbish.. all furniture quite old..
Переглянуто 15 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Quek з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Делюкс з виглядом на море
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
the hotel needs a major make over.
poorly maintained of the property.
Переглянуто 15 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: