2015
Дуже хороший 7,8
базуючись на 2555 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 2555 відгуків
  • Чистота 8,5
  • Зручності 7,6
  • Розташування 7,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Робота персоналу: 8,0
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за

Peng з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2016 р.
hotel
very convenient hotel, got supermarket, restaurant nearby. got free shuttlebus to nowena
Переглянуто 15 вересня 2016

Hani з Сінгапур
Поїздка вдвох
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Room is very clean & has happy colour
Check in & out was a breeze, staffs are friendly
Переглянуто 12 вересня 2016

Chieh з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Pleasant and relaxing stay
The hotel is located next to zhong shan park and zhong shan shopping mall and near to many eateries. Very accessible and convenient. Upkeep and maintence was good and rooms are very clean. I am a repeat stayer and will definitely come back again
Переглянуто 12 вересня 2016

Caroline з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Value for money
The room is considerably spacious and comfortable. Perfect location to take a good rest, find good foods or spend time sitting in the park, enjoying the late afternoon breeze while watching cute dogs running around the park. The hotel provides free shuttle to Novena MRT with frequent schedules from morning till night.
Переглянуто 12 вересня 2016

Caroline з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 5 ночей в Лютий 2016 р.
My sanctuary
Ever since I stayed in this hotel last year, I always pick this hotel to stay every time I visit Singapore. It's has been my sanctuary, a place where I could call a home. Good location near supermarket, food center, cinema and beautiful park.
Переглянуто 12 вересня 2016

Caroline з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
My second home
Been staying in this hotel for over five times and feel like being at home. The location is very strategic especially Te hotel provides free shuttle bus to Novena MRT and Orchard Rd. Though the service at the front desk could have been better if only they read my special request for one big bed everytime. So I don't have to repeat the same request during check-in and waste my time to wait. Despite that little inconvenient, no b doubt I will always come back!
Переглянуто 12 вересня 2016

Mohammed з Саудівська Аравія
Поїздка вдвох
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
It's very good place to live in hotel every thing and safe also good locution
Переглянуто 11 вересня 2016

King з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Worth for the money
Location is fine as they have shuttle bus service to nearest mrt station. There is bus stop nearby too. Breakfast is fine too. Will come back.
Переглянуто 07 вересня 2016

Andrew з М'янми
Поїздка вдвох
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
Very Good
Very good.
Переглянуто 06 вересня 2016

Mellita з Індонезія
Ділова поїздка
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 5 ночей в Березень 2016 р.
Ok
Ok
Переглянуто 04 вересня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: