Дуже хороший 7,7
базуючись на 5364 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 5364 відгуків
  • Чистота 7,9
  • Зручності 7,6
  • Розташування 8,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Послуги 7,7
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 7,0
Сортувати за

Tan з Сінгапур
Група
Покращений Стандарт з виглядом на місто
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
leisure holiday
Enjoy my stay..complimentry drinks in the refrigerator is great. Carpark is no problem at all.
Переглянуто 05 липня 2016

Steven з Китай
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на море
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Complaint
The hotel location is not so good , room sound proof system is poor can heard guest next room conversation . The room air-conditioning FCU is noisy , toilet water tap pressure is low . Transportation catering service is too costly .
Переглянуто 04 липня 2016

YI з Сінгапур
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на море
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Vacation trip
The sink at room 1212 failed to drain water or so. As a result, my girlfriend and I couldn't brush our teeth and clean our face properly during our stay. I am not sure whether there is a button to press or what so that the sink can drain water out of it.
Переглянуто 30 червня 2016

JOS з Індонезія
Ділова поїздка
Делюкс з виглядом на море
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
Nice Breakfast, and Good Location
Good located and can find many local dishes
Переглянуто 30 червня 2016

Crystal з Малайзія
Сім"я зі старшими дітьми
Покращений Стандарт з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Always this hotel when we visit Penang
Location is good. Near to the local delicacies. Comfortable bed and clean room.
Переглянуто 30 червня 2016

Wilson з Сінгапур
Група
Делюкс з виглядом на море
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
2 day stay
Very convenient location as it's along Gurney drive with restaurants & shopping nearby.
Переглянуто 29 червня 2016

yii з Малайзія
Група
Двомісний номер або двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
my stay at Evergreen Laurel
only afew cans of soft drink in the mini bar and fruits on the 2nd day while 3 rooms already check out. Buffet breakfast is poor
Переглянуто 29 червня 2016

Christy з Малайзія
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на море
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Room in smoking floor
The room we get is under smoking floor , of course we can smell it very strong once we open the room door. I found out the smell is super strong compare with other hotel which we also stay in under smoking floor.
Переглянуто 29 червня 2016

dusit з Канада
Група
Покращений Стандарт з виглядом на місто
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Fair
Great location
Переглянуто 28 червня 2016

Norazian з Австралія
Сім"я зі старшими дітьми
Покращений Стандарт з виглядом на місто
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2015 р.
Nice location
Nice location close to shopping centres and food market
Переглянуто 28 червня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: