2015
Дуже хороший 7,9
базуючись на 3110 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 3110 відгуків
  • Чистота 7,9
  • Зручності 6,8
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Послуги 7,9
  • Ціна-якість 7,5
  • Страви/Організація харчування: 7,3
Сортувати за

Choo з Сінгапур
Ділова поїздка
Зупинявся на 5 ночей в Квітень 2016 р.
Love this hotel!
I always stay here if I am in BGC. Excellent location with easy access to food and entertainment. Rooms are clean and services are superb.
Переглянуто 19 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Abigail з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Королівський делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
the hotel staff are not so accomodating but restaurant staff are very attentive and nice
The room is good but there is no wifi so im very disappointed
Переглянуто 14 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bill з США
Індивідуальний мандрівник
Номер Студія
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Great Place!
I love this place. Right in Global city, very clean, everything works, friendly staff and a great buffet
Переглянуто 11 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Elvin з Філіппіни
Група
Делюкс з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Good
Nil
Переглянуто 11 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Paulo з Австралія
Група
Делюкс з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
This is the second time staying at F1 hotel. Great service, staff are very helpful and friendly. Check-in and out was very quick and as always really enjoyed our stay. Will be rebooking again when we return on our next holiday! Regards, Paulo Atienza
Переглянуто 09 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ma з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
City - номер люкс з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Good Weekend Here
Overall the hotel is really good, it is our second time here. One thing that needs improvement is the elevator keycard scanner, though it meant well as a security measure but a couple of times the keycard fails and you would have to go and get a new one.
Переглянуто 08 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Donna з Філіппіни
Поїздка вдвох
Делюкс з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Didnt meet my expectation
Staff are accommodating. Our room was upgraded to a room that has no hot water. F1 considering rated as 4 stars, breakfast is disgusting.
Переглянуто 07 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Racel з Філіппіни
Сім"я зі старшими дітьми
City - номер люкс з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Our 2nd time. No fuss stay.
Everything was satisfactory. Only caveat was the extreme difficulty in hailing taxi cabs during rush hour.
Переглянуто 06 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Marc з США
Поїздка вдвох
Королівський делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
I would put F1 as a 16/25
The hotel had a lot of mechanical issues. Light bulbs out, sink facet was falling apart, door stoppers were broke, TV had a crackling sound. The room service took time and forgot some condiments like salt and pepper. I appreciate the location and staff was nice. But, people in Philippines are nice regardless. Thank you for your service. If I stay there again I will request more amenities and service for the room prior to arrival.
Переглянуто 05 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

STEVE з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Королівський делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good
Room is quite expensive
Переглянуто 02 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: