Чудовий 8,5
базуючись на 596 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 596 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 6,7
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Послуги 8,7
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

Young з Південна Корея
Ділова поїздка
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
.
.
Переглянуто 08 серпня 2016

edward з США
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Hanoi next
The hotel staff and facilities are excellent. I had small issue which was my fault by a booking error and the staff resolved to my satisfaction. Hanoi was ac difficult city to find my bearings but this hotel was easy to find cuz just nearby the lake and center
Переглянуто 28 липня 2016

Kittidet з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
staff friendly and helpfull, good location,
next time i will comeback again
Переглянуто 21 липня 2016

Julian з Великобританія
Поїздка вдвох
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Clean and good location
In a quiet back street close to the lake.
Переглянуто 08 липня 2016

Tommy з Данія
Поїздка вдвох
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Okay hotel - friendly staff
The room we stayed in was very small, and the aircondition didn't work that well. The bathroom wasn't that big, but overall it was an okay room. We ordered a room with a view, but the window was so small and irrelevant, that I would not recommend this. Staff was very very friendly and helped us with booking taxi and rang the new hotel in Ninh Binh to get directions for us!
Переглянуто 15 червня 2016

Julian з Великобританія
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2015 р.
Good location, clean
Good location in a quiet street close to the lake. Fairly new and well maintained. Helpful staff.
Переглянуто 13 червня 2016

IZATUL з Малайзія
Поїздка вдвох
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Best hospitality
I love the interior design of the hotel, everything so pretty and cute even the room is little bit small but cosy. The staff is very friendly and helpful in many ways.
Переглянуто 31 травня 2016

Patrick з Швейцарія
Ділова поїздка
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 5 ночей в Квітень 2016 р.
Very good, Very friendly and efficient
Very nice, Value for money, Very friendly and helpful Staff, perfect location. Any issue is handled efficient and fast. 100% satisfied.
Переглянуто 30 квітня 2016

Patrick з Швейцарія
Ділова поїздка
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 6 ночей в Квітень 2016 р.
Perfect
Just Perfect
Переглянуто 11 квітня 2016

Nic з Малайзія
Ділова поїздка
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Good location but there are better options in hanoi
Room size rather small Breakfast is decent Location is great so near the lake
Переглянуто 30 березня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: