Фантастичний 8,5
базуючись на 593 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 593 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 6,8
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Робота персоналу: 8,7
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

Zhao з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеної комфортності з видом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
Friendly staff , quited and good location
Location , staff & food
Excellent on arrangement and friendly staff
Переглянуто 02 березня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

yoon-Hye з Південна Корея
Сім'я з маленькими дітьми
Сімейний люкс з балконом
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2015 р.
very good!
Very kind staves, good meal, Fantastic location
Переглянуто 23 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Gillian з Австралія
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2015 р.
great place to stay
Location, helpful and friendly staff. Clean and comfortable rooms
Brilliant place to stay. Great location. Staff are fantastic. Made the Gondola Hotel a base in Hanoi. Each time we returned to the hotel our room was upgraded.
Переглянуто 18 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

HYUNGMIN з Південна Корея
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2015 р.
Cant be better
Convinient facilities, friendly crews, perfect location
Cant be better highly recommended, i will stay here next time
Переглянуто 13 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Alison з Великобританія
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Back again
Peaceful, good value,stylish
We returned for a second stay having visited Halong bay. Again our room was quiet at the back of the hotel. The hotel had in the meantime made some changes to their wifi provision which rendered it so slow as to be unusable on our second visit. This is a pity as it worked fine a few days earlier. The hotel breakfast was as good as before and the staff as charming as ever. The room and bathroom were very clean. The hotel arranged a taxi to Hanoi airport for us at a reasonable rate. Although the hotel was fine, I did not like Hanoi and can think of no reason to visit if you are not going to Halong Bay.
Переглянуто 02 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Alison з Великобританія
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Tranquil escape
Location, stylish rooms, helpful staff
This hotel provided a welcome peaceful oasis from the chaos of the Old Quarter. We were relieved to find our room, at the back of the hotel was quiet, despite the non stop blasting of scooter horns outside. The rooms are very small, nowhere to sit except for on the bed or at the desk. However the room was stylish and furniture was of a good standard. The staff were helpful and stored our luggage whilst we went to Halong Bay for a few days. Hoan Kiem lake is a short walk from the hotel and is a pleasant walk away from the congestion of the Old Quarter. Breakfast was very good. We felt this hotel offered good value for money.
Переглянуто 02 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tuan з США
Бізнес-мандрівник
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
Gondola Hotel Hanoi
So so
Переглянуто 29 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Richard з США
Пара
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2014 р.
Very nice and helpful
Location, service and atmosphere
Nice little hotel tucked away in the Old Quarter, easy walks to most landmarks in that area. Staff are very helpful.
Переглянуто 26 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Julie з Австралія
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Great location
Location, comfort, staff
We arrived in Hanoi the day prior to our check in to this hotel, en route to Halong Bay. The hotel let us leave our excess luggage and have breakfast before departing on the 4 hour jouney. We stayed 2 nights on return and could not fault this little hotel, and the location is a ++ loved it.
Переглянуто 25 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lauryn з США
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Great Hotel
Perfect location, very comfortable rooms, staff were friendly and helpful.
We would defiantly stay there again, wonderful location. They were willing to keep our luggage whilst leaving for a couple days for Halong Bay. We did send laundry out which was very expensive, especially for the small amount that we had. Other then that it was a perfect place to stay.
Переглянуто 22 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: