Чудовий 8,4
базуючись на 2772 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 2772 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 8,2
  • Розташування 8,9
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 8,0
Сортувати за

Zulhelmi з Сінгапур
Група
Дворівнева студія Parklane
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Awesome place. Especially in Parklane Suite, very privacy.
Everything was perfect.
Переглянуто 24 вересня 2016

Faiazur з Бангладеш
Сім'я з маленькими дітьми
Номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Wonderful worm behaved staff. Very rich in maintain good location but hilly. I have enjoyed swimming
Worth staying this hotel. Atmosphere staff pool all r well maintained.
Переглянуто 21 вересня 2016

SIU з Великобританія
Бізнес-мандрівник
Підлітковий люкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Nice big room
good value for money
Переглянуто 21 вересня 2016

HO з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Підлітковий люкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Staycation
Booked a junior suite, it looks quite old. But it was quite a nice and cosy room. Like the distance to Far East Plaza. Just a short minutes walk. Staff were all really friendly.
Переглянуто 17 вересня 2016

Shwu з Сінгапур
Пара
Дворівнева студія Parklane
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Good Staycation
We were disappointed of the blackout incident on our 1st day check-in. The hotel apologised by offering us some fruits. The shower area is bit small but generally is fine. The studio room we stayed has a kitchen and washer which comes handy for us. The room wifi is very weak. There is no reception at the kitchen and bathroom area. Overall, we had a happy, relaxing staycation.
Переглянуто 16 вересня 2016

Andy з Сінгапур
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Nice ambience and generous space in the room
Generally, great location and access to the heart of Orchard Road. The selection at its Coffee Lounge was also impressive. However, the bed was a bit old and the head board made a lot of clicking noises in the night. Other than that, I would recommend this place for a private getaway.
Переглянуто 13 вересня 2016

Jafida з Індонезія
Пара
Делюкс Mayfai
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
Great stay!
Location is good, close to all the shopping area in Orchard road.
Переглянуто 12 вересня 2016

Jafida з Індонезія
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Вересень 2016 р.
Great stay !
Always love to stay at this hotel. All the staff is very friendly.
Переглянуто 12 вересня 2016

Tina з Сінгапур
Пара
Дворівнева студія Parklane
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Service was impressive and heartfelt...
We had unintentionally left behind an orthopedic pillow.staff went out of their way to arrange for it to be sent to Melaka where we had travelled to ..we were touched by their kindness.
Переглянуто 09 вересня 2016

Andrea з Австралія
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Вересень 2016 р.
Nice hotel
Very pleasant stay.
Переглянуто 08 вересня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: