Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 943 відгуків
  • Чистота 7,3
  • Зручності 7,0
  • Розташування 8,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,6
  • Робота персоналу: 7,5
  • Ціна-якість 7,2
  • Страви/Організація харчування: 7,0
Сортувати за

Shirlene з Сінгапур
Ділова поїздка
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Ni
Nil
Переглянуто 01 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

THAN з В'єтнам
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Small bed and not changing room has 2 beds to 01 bigger bed
I book 01 room though agoda.com but when we check in, I had received a room with 2 beds for me and my wife, it's not good.
Переглянуто 31 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Winnie з Малайзія
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
It was okay
The room was big but the bed was a bit too small.
Переглянуто 16 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Pree з Таїланд
Ділова поїздка
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good location
Nice room
Переглянуто 04 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kok з Малайзія
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Awful Hotel
Very bad services
Переглянуто 03 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Souradeth з США
Сім"я зі старшими дітьми
Сімейні апартаменти
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Grand China Hotel
This hotel was a nice surprise on Yaowarat. It looks fairly new or well kept up. The location is great for foods but not for traffic (getting there). Some taxi drivers refused to go to Yaowarat during rush hours from Bangkok but it's not because of the hotel. Overall, I'd recommend this hotel if staying in Chinatown is desired.
Переглянуто 31 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nelly з Індонезія
Сім"я з малими дітьми
Сімейні апартаменти
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
nice hotel
Near night market
Переглянуто 13 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Way з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Good location & within walking distance to eatery places
Location is superb, nearby is all wholesale market & many value for $$ seafood & Chinese Resturant are within walking distance to hotel. Will book again to stay.
Переглянуто 09 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Way з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Сімейні апартаменти
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Good location. Staff are polite & helpful
Location is superb, nearby is all wholesale market & many value for $$ seafood & Chinese Resturant are within walking distance to hotel. Will book again to stay.
Переглянуто 09 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

fu з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
Great location
Great location to hawker stall at yawarat street
Переглянуто 08 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: