Дуже хороший 7,7
базуючись на 2360 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 2360 відгуків
  • Чистота 7,7
  • Зручності 6,7
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,5
  • Робота персоналу: 7,6
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за

Diana з Філіппіни
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Old and needs an upgrade
This was the same ac unit that we saw back in 2003, I think it's time for an upgrade. Took us an hour checking in even when we had a reservation and it took us even longer checking out. It's crazy!
Переглянуто 16 вересня 2016

Julieta з США
Сім'я з маленькими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Ms. Patrice was an exceptional hostess.
I took advantage of the promotion which includes use of the pool and pool area with karaoke machine for 3 hours for 5000 pesos spent towards food for 20 people. It was an excellent deal. There were more than 20 people in my group so we had to spend more money on food and drinks. But it was definitely worth it.
Переглянуто 16 вересня 2016

Minerva з США
Сім'я з дорослими дітьми
Півлюкс Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
It was better before
We stayed here for 3 nights and the free wifi is only good for 2 users. Every night we come in to our room we cannot open the door-the key does not work and we were on the 37th floor. We always have to call front desk so they can change our key.
Переглянуто 15 вересня 2016

Kian з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Value for money
Did not travel much, but cannot find any thing special around this hotel location
Переглянуто 13 вересня 2016

Sally з Філіппіни
Пара
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
good location
love this hotel. big room, nice toilet with bidet, big bed. PERFECT!
Переглянуто 07 вересня 2016

Jonathan з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
It was a good stay. Booked this hotel because I had to attend a seminar that is just near the area
Room is good, clean and adequate. The toilet is is also clean and spotless. The hotel lobby has a certain smell though. Similar to that of unwashed dishes. Their breakfast offer is somewhat not so good. Choices are limited and food is bland to the taste.
Переглянуто 06 вересня 2016

Fernando з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Relax Mode
More establish internet
Переглянуто 05 вересня 2016

MYRNA з Філіппіни
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Nice and great location
Very accommodating staff and great location
Переглянуто 04 вересня 2016

MYRNA з Філіппіни
Група
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Nice and great location
The staff is very accommodating and nearest to shopping and restaurant..
Переглянуто 04 вересня 2016

Claudio з Філіппіни
Пара
Поліпшений номер класу люкс представницького рівня
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Degraded Services
The services has been observed to have fallen due to high turnover of employees. This resulted poor housekeeping during check in. You may even find some instances that the bed was not fixed seeing those without blankets will feel you untidy and will remain in your memory that underneathe was disgusting that will feel you more uncomfortable.
Переглянуто 03 вересня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: