Фантастичний 8,2
базуючись на 1039 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1039 відгуків
  • Чистота 8,8
  • Зручності 8,3
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Cheng з Сінгапур
Поїздка вдвох
Делюкс Гарден
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
good service
good service
Переглянуто 14 вересня 2016

Nur з Сінгапур
Поїздка вдвох
Делюкс Гарден
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Great getaway
Went for an anniversary staycation with husband. I was expecting more than just a towel swan on bed for the surprise by hotel since hotel is 5 Star. To add on, there was bath robs in room which is rather odd. However, hotel was a perfect plc to get away from heartlands with the quiet ambience and romantic room features. Loved the outdoor balcony both in the room and at the hotel lobby. Nice plc to chill.
Переглянуто 14 вересня 2016

Yu з Сінгапур
Поїздка вдвох
Преміум
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
away from the hustle
lovely place on fort canning away from the hustle, awesome bathtub!
Переглянуто 13 вересня 2016

Amira з Сінгапур
Поїздка вдвох
Преміум
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Amazing!!!
staffs there are great, showed me the way up to my room, polite and friendly. Also the room is amazing, had an amazing stay.
Переглянуто 12 вересня 2016

Patricia з Сінгапур
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Excellent
We loved our suite, the pool and the gym and how it felt secluded although it's just minutes from Orchard Road on foot. The only minus would be the tiny portions (we ordered ala carte) served at the restaurant.
Переглянуто 12 вересня 2016

HUI з Сінгапур
Поїздка вдвох
Преміум
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Anni Staycation
The hotel room is clean and spacious. Overall we enjoyed our stay at HFC.
Переглянуто 12 вересня 2016

HERKKI з Естонія
Ділова поїздка
Преміум
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Very bad place to stay
There's nothing good to add. Used to be a very good hotel while ago.
Переглянуто 08 вересня 2016

Wee з Сінгапур
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Staycation
Birthday staycation. Friendly staff. Surprise complimentary birthday cake with candle. Clean.
Переглянуто 03 вересня 2016

Sandy з Сінгапур
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
One of the best hotel in Singaopore for Staycation
Been trying out different hotels in singapore for staycation and i would highly recommend to try out Hotel Fort Canning. The environment was good, room was special as well. Its less than 10 minutes walk to Plaza Singapura. Front desk Staff was friendly and willing to help.
Переглянуто 30 серпня 2016

XIUZHENG з Сінгапур
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Great getaway staycation
Beautiful clean place to celebrate anniversaries
Переглянуто 23 серпня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: