Дуже хороший 7,8
базуючись на 431 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 431 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,5
  • Розташування 7,9
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,9
  • Робота персоналу: 8,2
  • Ціна-якість 8,3
  • Страви/Організація харчування: 6,5
Сортувати за

Eric з Індонезія
Ділова поїздка
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Quiet standard hotel
Good for short stay especially for budget travellers
Переглянуто 31 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

maya з Індонезія
Група
Стандартний номер
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
2nd time with group in NEO still good service
Great room rates with good location not to far, just walk away not far from the crowds of Legian street so not disturbed by the noise of the pub the night when a night's rest, room was good, indoor rooms are not too small for standard size, with daily room service, only one lacking a swimming pool too small, breakfast menu almost the same daily & not much choice, 2nd stay with group was still good and feeling at home.
Переглянуто 26 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Alessandro з Італія
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
second time there but maybe the last
It was our second time there, but we didn't like it. The superior room and the bathroom were very small and in need of renovation. There were a lot of ineducated people screaming in corridor during the night. Breakfast is more oriented to local people, orange juice was undrinkable except one morning. Staff, though efficient, was not so friendly as the previous time. Location was very good.
Переглянуто 26 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

jason з Нова Зеландія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Nice
Great rooms for the price small but clean...for the price and location great and I've been to spot of hotels in Bali...berry bliss is comparable...no pool there...in both but it's good
Переглянуто 25 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

serena з Австралія
Ділова поїздка
Номер-апартаменти
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
great compact hotel
well setup rooms, but they dont have firm pillows. thats 2 hotels now that dont have firm pillows. would stay there again though. close to all things in legian.
Переглянуто 06 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

serena з Австралія
Ділова поїздка
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
cute hotel with cute receptionist in wig
stayed here just to catch up with someone nearby. Hotel was new, clean, very small but well equipped and put together. the rooms were gorgeous, well designed, packed neatly and efficiently for the area but felt open and spaceaous. pool was tiny but half the time you dont have time to swim.
Переглянуто 06 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JEFFERY з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Review
The price is a bit high because the bathroom size is very small and hard to use
Переглянуто 30 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Esther з Індонезія
Група
Стандартний номер
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
All great
Awesome
Переглянуто 21 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Esther з Індонезія
Група
Стандартний номер
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Everythings is good
I just want to say WELLDONE for all.. I like to stay here for 5 nights.. Here is so awesome!!! Four thumbs!!! I hope i will get discount for my next trip. Thank you
Переглянуто 19 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sonya з Австралія
Поїздка вдвох
Стандартний номер
Зупинявся на 8 ночей в Червень 2016 р.
Great place for all ages
Walk to every thing
Переглянуто 18 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: