Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Приємний



із 561 відгуків
  • Чистота 6,5
  • Зручності 7,4
  • Розташування 6,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,7
  • Робота персоналу: 6,7
  • Ціна-якість 7,6
  • Страви/Організація харчування: 6,1
Сортувати за

Martyn з Австралія
Ділова поїздка
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Липень 2015 р.
Not worth eating
Do not eaiste your money stay somewhere more central in Sanur or Kuta
Переглянуто 05 липня 2015

Surat з Таїланд
Поїздка вдвох
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
Excellent public swimming pool.
Clean room, Public pool
It was a short stay in Pool View Room. Very clean room and the best thing in hotel is swimming pool that is very beautiful. However breakfast in the morning is not good enough and there is a few restaurant around here. Hard to find good eats.
Переглянуто 16 червня 2015

Jonny з Швеція
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
Great hotel for good price!
Location, Cheap Price and Good value for the money
I was looking for a cheap hotel before I went to Labuan Bajo, and Hotel Yani certainly filled this criteria and more. Room was clean, had Air conditioner but the location not the greatest. Nothing is close to this hotel but as I had a friend living in the area the location for me was excellent. It also includes breakfast but this was very simple one.
Переглянуто 02 червня 2015

ZELFIS з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2014 р.
not bad, but the food is disapointing
value for money, clean, near airpot
not bad
Переглянуто 02 січня 2015

Cindy з Індонезія
Ділова поїздка
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2014 р.
lil bit smelly bcoz nearby the landfill area
price, location, swimming pool
The reception room / lobby is not look good. With uncomfortable sofa. But i thank you for the compliment for upgrading my booked room from standard to deluxe, because they already full.
Переглянуто 30 грудня 2014

Bernard з США
Поїздка вдвох
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Great Value!
Clean, Close to Airport, Great value... Nice pool area even though we didn't use it.
No complaints!
Переглянуто 26 грудня 2014

diana з Індонезія
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 7 ночей в Жовтень 2014 р.
recommended
cheap but nice to stay
Переглянуто 28 листопада 2014

Katie з Австралія
Сім"я з малими дітьми
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
Great spot to stay the night (transfer)
Very helpful and friendly staff, cheap night accommodation, located between airport and turtle island,
Great stay, comfy bed, friendly staff, good aircon, cheap, we had no issues, quiet, breakfast was basic. We arrived late and left early, hotel well suited to this.
Переглянуто 24 листопада 2014

Sucipto з Індонезія
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2014 р.
Nice Budget Hotel in By Pass
Location, Cheap Price and Clean
Переглянуто 02 листопада 2014

diana з Індонезія
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2014 р.
recommended! this hotel is good!
location (easy to get public transportation), good in value of money
it was great! we could easy getting sarbagita (public transportation) going every where we want! food is good. hot water is good. everything is good! thank you :)
Переглянуто 28 жовтня 2014


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: