Дуже хороший 7,7
базуючись на 2842 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 2845 відгуків
  • Чистота 7,9
  • Зручності 6,7
  • Розташування 9,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,6
  • Робота персоналу: 7,4
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 6,6
Сортувати за

CHEN з Сінгапур
Поїздка вдвох
Номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2016 р.
No lift
No lift in the hotel
Переглянуто 06 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

eliran з Ізраїль
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
value for money, ok ( not more )
pretty good and value for money. nice size of room. no air conditioner at the lobby! you want to die... general no have complains ..
Переглянуто 03 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wuttipun з Таїланд
Група
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Clean, Quiet and Good Location
I worth the money we paid for. Clear room, quiet and staff was friendly. We did not pay for breakfast but what we had seen, would recommend eat out. Pillow and Bed were clean and comfortable enough. Definitely will comeback to this hotel next time.
Переглянуто 01 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sopa з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Good location
Good value, good location
Переглянуто 30 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tharnarwhee з США
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Staff not not professional and don't pay attention with clients.
Something broken and air condition is too lound.
Переглянуто 21 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

CHI з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Ideal for 1st time visitors to CM
Didn't explore the facilities so maybe the 2 star is a little unfair. Great location , middle of everything tourist. Walking distance to everything you need. A little too convenient if you know what I mean.
Переглянуто 21 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nithiporn з Таїланд
Група
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Good location
The hotel is located near night bazaar about 10 minutes walk.
Переглянуто 20 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maurice з США
Індивідуальний мандрівник
Номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
on the road
Not what I expected. More like a Hostel
Переглянуто 20 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wan з Гонконг
Сім"я зі старшими дітьми
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Value for money
Very convinient to everywhere & night market! Clean with reasonable price.
Переглянуто 10 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kate з США
Група
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Very Clean and Good Location
For the price you are paying.. it is quite nice. It was very clean, great location, and everything it said it would be. No major complaints.
Переглянуто 08 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: