Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Приємний



із 1208 відгуків
  • Чистота 6,6
  • Зручності 6,2
  • Розташування 5,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,6
  • Послуги 6,6
  • Ціна-якість 6,8
  • Страви/Організація харчування: 5,3
Сортувати за

Sheryl з Філіппіни
Пара
Номер люкс - лофт
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
it was my horriefiedest day!!
nothing was best at this hotel
1st: poor Service of staff,unfriendly,they dont even assist us and told us upon check in that we have to fill up some forms for our free bfast meals,they don't even know how to put a smile on their faces and greet the guests as well. 2nd: we have to wait for more than 45mins.only for our preheated garlic rice,scrambled egg and 2 slices of tomatoes. 3rd: i was at the 8th floor and the room was very uncomfortable. you have to climb first this slanted stairs to get u there on top cos there - is your bed. it was so warm because we are at the top and the aircon was at the bottom. 4th: i bought this internet card good for 24-Hour consumption but it was very slow and i was not expecting that was that so slow cos i have pay for it! and lastly,it was not that easy to access on this area thaty why i dont want to be in this hotel again.
Переглянуто 17 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lawrence з Канада
Індивідуальний мандрівник
Номер люкс - лофт
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2013 р.
Acceptable overnight between flights
Staff, running water, air con
Переглянуто 17 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

John з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Двомісний номер люкс
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
It was a good hotel for families.
Clean and comfortable rooms.
Переглянуто 16 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Steven з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
Номер люкс - лофт
Зупинявся на одну ніч в Березень 2013 р.
good value
value price location
Переглянуто 15 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

rocco з Австралія
Пара
Номер люкс - лофт
Зупинявся на одну ніч в Березень 2013 р.
it was ok for short time
clean staff position
Переглянуто 14 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ayako з Японія
Індивідуальний мандрівник
Номер люкс - лофт
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2013 р.
Very simple and for backpackers
Isabelle Garden Hotel and Suites, Manila, Philippines
And, I stayed at the 9th floor which was 1 floor above elevator can go... I had to bring the bag 1 floor up....
Переглянуто 13 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

jim з Австралія
Пара
Номер люкс - лофт
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
terrible
close to airport is the only thing that stands out about hotel ..
hotel for its price is over ratted .. its old and rooms are tiny .. wont stay again .. for what they charge u can pay a little extra and get sumthing decent ..
Переглянуто 11 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

jim з Австралія
Пара
Номер люкс - лофт
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
didnt enjoy it ..
best thing was next to airport
the room was so small i took a few steps and was on other side of room .. horrible but being close to airport was the only bonus ..
Переглянуто 11 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Leah з Філіппіни
Група
Номер люкс - лофт
Зупинявся на 4 ночей в Березень 2013 р.
Budget Hotel
about 20min drive to the airport
Переглянуто 10 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Panakkal з Індія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер люкс
Зупинявся на одну ніч в Березень 2013 р.
Not recommended for stay
Nothing , very bad manitainence
Переглянуто 10 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: