Дуже хороший 7,7
базуючись на 81 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 81 відгуків
  • Чистота 7,2
  • Зручності 6,7
  • Розташування 8,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,7
  • Робота персоналу: 8,1
  • Ціна-якість 8,1
  • Страви/Організація харчування: 6,7
Сортувати за

lim з Малайзія
Група
Тримісний номер підвищеної комфортності
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
friendly and beautiful stuff
friendly stuff, good location, value for money
Переглянуто 10 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Zishan з Індія
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту двомісний з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Good and friendly staff
Friendly staff, location, cosy room
The stay was good for the helpful staffs and convenient for the prime location. However before booking any day trip from here try to take a look at some other places as my Halong bay 1 dat trip was not so good. The hotel itself is worth staying and totally value for money.
Переглянуто 24 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Suthasinee з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер з 2 односпальними ліжками та балконом
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2015 р.
Everthing goid
Food, location, suggestion all good
Comfortable
Переглянуто 17 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Curtis з Канада
Індивідуальний мандрівник
Одномісний Стандарт
Зупинявся на 7 ночей в Січень 2015 р.
Friendly staff, good location
Staff, location, price
The people at the Kangaroo Hostel are very friendly, the food is good, and it is located in the old quarter about a 10 minute walk north of Hoan Kiem Lake. The room was comfortable. The shower drain was slow, yet, overall, very good value for money.
Переглянуто 06 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

SOON з Малайзія
Група
Тримісний номер підвищеної комфортності
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2015 р.
A great stay
Great location, Value for money, Friendly staffs
i've got a private triple room. It's run by a family (I guess?), cheap, centrally located in the heart of Hanoi city. Dong Xuan market is just behind the street. We requested airport transfer through agoda.com but the hostel was not notified about this. So we had to take cab to the hostel. However the staffs are very friendly and helpful. They will try their best to serve us the best. A very pleasant stay.
Переглянуто 19 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Penn з Малайзія
Поїздка вдвох
Окремий двомісний номер
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2014 р.
Small but cosy
Location, size of the room, comfort
It was actually quite good except that we have to climb the stairs but we still liked it though.
Переглянуто 04 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lucy з Великобританія
Поїздка вдвох
Окремий двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
Great Hostel
Very helpful and friendly staff, comfy beds, great value for money
We had 3 great stays at this hostel. We left our big bags here as we travelled to Cat Ba and Bac Ha. Each time the staff were very helpful and welcoming. They have great tours on offer and helped with our onward travel. The hostel is clean and if you get a back room it is also very quiet. Thank you Kangaroo
Переглянуто 13 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sofea з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту двомісний з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2013 р.
hidden gem
large room, good breakfast and friendly service
large room, good bahn mi breakfast and our host was extremely friendly.
Переглянуто 18 жовтня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kim з Нідерланди
Поїздка вдвох
Окремий двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2014 р.
Nice and comfy
Friendly staff, big nice room, comfy beds
Kangaroo hostel (more a hotel than a hostel) is a really nice place. We stayed here for only one night but the staff was very helpful and not pushy. Make sure you get a -02 room; those are the ones with a balcony and are way nicer than the rooms at the back of the hotel.
Переглянуто 15 жовтня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

yun з Південна Корея
Група
Одномісний Стандарт
Зупинявся на одну ніч в Червень 2014 р.
Twin room is good value
staff, location, cheap
the manager was really kind. The location is really good. firstly I booked cheapest room in the hotel and the room was not that good;; so I changed twin room with road view...The twin room was good. big and clean.
Переглянуто 29 вересня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: