Фантастичний 8,9
базуючись на 128 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 128 відгуків
  • Чистота 9,2
  • Зручності 7,8
  • Розташування 9,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,0
  • Робота персоналу: 8,9
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 8,3
Сортувати за

Tuck з Сінгапур
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2015 р.
Old world elegance
Location, service and sophistication
Budapest is an amazing city and the Kempinski is the right hotel to stay in as it is walking distance to a almost everything you may want to see in 2 to 3 days. The underground is nearby and the Jewish quarter less than 10 minutes walk away. Lots of restaurants and shops and near the lion fountain where most walking tours commence. Great service, very good concierge who will direct you to great restaurants.
Переглянуто 15 червня 2015

Lay з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Підлітковий люкс
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
Wonderful stay at the Kempinsky Corvinus
Excellent and hospitable service. Beds were very comfortable. The location is extremely convenient.
We loved our stay at the Kempinsky Corvinus, overlooking the Elizabet park. The metro entrance is just 70 meters away, and the Danube is just a couple of blocks. The pool and spa are fantastic. The pool is not large but the current means you can swim without reaching the end. The interior of the hotel is quite chic. Our main disappointment was not scheduling a dinner at Nobu, but a Michelin starred restaurant is within easy walking distance. We'll definitely plan to stay here on our next visit.
Переглянуто 12 червня 2015

Glynis з Великобританія
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2014 р.
5 stars for this hotel
Convenient location excellent service very modern with syper efficient technology.
One of the best hotels we have stayed in. Being world travellers we were surprised and delighted that Budapest provided such a high standard hotel.
Переглянуто 04 січня 2015

Wolfgang з Австрія
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 16 ночей в Грудень 2014 р.
budapest
location, room, food
For us it is the best hotel in central europe
Переглянуто 03 січня 2015

Anne з Великобританія
Поїздка вдвох
Номер Делюкс
Зупинявся на 7 ночей в Грудень 2014 р.
Christmas in Budapest
Friendly, helpful staff.
Переглянуто 30 грудня 2014

Kim з Малайзія
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 5 ночей в Грудень 2014 р.
good lacation, good spa, good conceirge service
location is perfect. close to most main attractions. very good conceirge service
Переглянуто 28 грудня 2014

hatem з США
Ділова поїздка
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2014 р.
Great staff at Great Hotel
Staff, location and cleanness
Great experience.
Переглянуто 13 грудня 2014

Julia з Австралія
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2014 р.
Wonderful hotel
Location, comfort, service
The Kempinski hotel made our stay in Budapest extremely enjoyable. Nothing was too much trouble and the service was excellent. The rooms were generous in size and the beds very comfortable. The location in the city centre and close to the river was ideal. I would highly recommend this hotel to others.
Переглянуто 13 листопада 2014

Lie з Індонезія
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2014 р.
Fantastic Stay
Clean, Comfortable Bed and Friendly staff
Переглянуто 10 листопада 2014

Yacob з Ізраїль
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2013 р.
Nice
Food service and clean
Переглянуто 23 жовтня 2014


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: