Винятковий 9,3
базуючись на 19 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Винятковий



із 19 відгуків
  • Чистота 9,7
  • Розташування 9,9
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,5
  • Послуги 8,9
  • Ціна-якість 8,9
  • Страви/Організація харчування: 8,6
Сортувати за

Darko з Македонія
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2012 р.
Very nice SPA
SPA, outside siting area around pools,
Very nice SPA. Excellent and very helpfull staff. Variety of choices for breakfast but with long queues for pancakes and omelets. Definitely recommend.
Переглянуто 30 серпня 2012

Elena з Македонія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2012 р.
excellent hotel
nice view, good pools, service with a smile
everything was perfect if you are looking for quiet, relaxed holiday. we have been there in august and during summer you can enjoy the beautifull nature. spa in the hotel is good as well as the wellness centar. it is convinient place for summer holiday for families with small children. there are good restaurants on a walking distance from the hotel and nice village Razlog on 10km from Bansko.
Переглянуто 24 серпня 2012

margaret з Великобританія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 14 ночей в Липень 2012 р.
Lovely hotel and service wiyh a smile
Location, fantastic views
We first went to this hotel to a wedding in 2007,(did not stay there) so we thought we would spoil ourselves this year. Not a bad report on any area of this wonderful hotel, staff, food, facilties everything was perfect and nothing too much trouble for anyone. Clean bed linen and towels every day turn down service, complimentary water...endless. Icing on the cake was being up-graded on arrival to an apartment - 2 balconies with mountain views.
Переглянуто 14 серпня 2012

ANTONIOS з Греція
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2011 р.
beutiful hotel
near the gondola
it is a very good hotel 5*, close to gondola with a beutiful thea. the rooms are comfortable, the staff is very polite,the spa and the swiming pool is marvelous. you are able to relax at the loby near the fireplace, reading a book or drinking a glass of wine or to sing and dance at the piano bar "sing sing".we will visit again this winter
Переглянуто 04 січня 2012

umit з Туреччина
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2012 р.
muhasebe memuru
konakladığım oteller içinde en lüx , ferah , geniş bir oda ve banyo , konum olarak bölgenin en güzel yerinde vs..
otel kalitesinden ve hizmetlerinden fazlasıyla memnun kaldık.
Переглянуто 03 листопада 2012

paolo з Італія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2011 р.
hubav hotel,no lo6o obslujvane
mestopolojenie strahotno
hotela kato struktura e naistina vpe4atliavast,sasto i e na mnogo dobro mestopolojenie. Na rezepziata personala e mnogo u4tiv,nastaniavaneto e barso. biahme gosti tam pres avgust,sa da isbiagame malko ot jegite,no sa sajalenie nikoi ne ni be6e uvedomil,4e v hotela rabote6e amo 1 restorant i niama6e dori room service. Rasbiram,4e biahme v isvan seson,no spored men edin seriosen 5 svesden hotel,ne moje taka da smskva nivoto na obslujvaneto,a be6e i po vreme na jazz festivala! Jalko,sega noemvri ste probvame drug
Переглянуто 20 вересня 2011

EFTHALIA з Греція
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2012 р.
Ωραίο ξενοδοχείο με υπέροχο σπα
οι εγκαταστάσεις σπα και το πρωινό
Περάσαμε ενα ευχάριστο και χαλαρωτικό τριήμερο.Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με πολυ ωραίο μπάνιο και ωραία θέα στο βουνό.Η εξυπηρέτηση άμεση και με χαμόγελο.
Переглянуто 01 листопада 2012

GEORGE з Греція
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2012 р.
Υπέροχο ξενοδοχείο και σέρβις με χαμόγελο
τα παντα
περασαμε υπεροχα θα ξαναπαω με παρεα η με το γιο μου
Переглянуто 18 серпня 2012

Patrick з Бельгія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2013 р.
Luxueus verblijf in de bergen
Confort - omgeving - eten
Het hotel is net naast de kabelbaan gelegen, maar die geeft geen overlast. Het ontbijt wordt in een ruimte gegeven met zicht op de gondel en de bergen. Wij waren er in de zomer en ontbeten in de tuin, terwijl de zon steeds hoger op kwam, zicht op de bergen met een heerlijk gevoel van rust. De kamers zijn ruim, net en hebben alle confort die je nodig hebt. Enkel wanneer je als man je wil scheren, moet je je verplaatsen naar de slaapkamer. In de badkamer is er geen stopcontact. De bedden zijn zacht, ruim en hebben heel proper beddengoed. Er zijn veel kasten waarin je je kledij kwijt kan. Het restaurant is van een hoog niveau, wij hebben heerlijk gegeten, en de bediening is professioneel en snel. De zwembaden zijn netjes, al is het er wel een beetje druk en is de badmeester niet de vriendelijkste in communiceren. Tevens zijn er verschillende spa-mogelijkheden, je kan je perfect ontspannen. De mensen van de bars aan het zwembad zijn vriendelijk maar missen snelheid en efficiëntie. Je moet wat geduld hebben om je bestelling door te geven en te krijgen. Het hotel is een aanrader.
Переглянуто 20 серпня 2013


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: