Дуже хороший 7,6
базуючись на 543 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 543 відгуків
  • Чистота 7,3
  • Зручності 6,3
  • Розташування 8,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,6
  • Робота персоналу: 7,4
  • Ціна-якість 8,2
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за

Nga з В'єтнам
Група
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками та вентилятором
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
From Vietnam
Near Bazzar night market ( 2 mins walking)
Переглянуто 03 травня 2016

Allan з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
стандартний номер зі сніданком (безкоштовний wi-fi)
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
Perfect location
This is a friendly, clean, no frills guesthouse, just perfect to be close to the night bizarre and at a reasonable price
Переглянуто 07 квітня 2016

Everton з Бразілія
Поїздка вдвох
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками та вентилятором
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Located and staff
Located next to the night bazaar. The staff are great and the rooms are good.
Переглянуто 28 березня 2016

Andreas з Австрія
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Centrally located yet very quiet
Felt safe, round the corner to Anusarn
Overall very good, simple room, shower worked well, even warm (if you need that at 30++ centigrade;) The beds on wheels were not the very best, thought.
Переглянуто 15 березня 2016

david з Австралія
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
good value location
.
Переглянуто 08 березня 2016

tit з Гонконг
Поїздка вдвох
стандартний номер зі сніданком (безкоштовний wi-fi)
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
very good
very good ! I will be back !
Переглянуто 10 лютого 2016

Rotsukhon з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
one of many stays
what to tell more
Переглянуто 06 лютого 2016

Pang з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2016 р.
more than what i expect for what i paid
location,cheap n nothing else
For a solo traveller n just a short stay.This place is what i recommend.
Переглянуто 23 січня 2016

Aleksandr з США
Сім"я зі старшими дітьми
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Січень 2016 р.
Cleaningness issues.
Price, price, price
I've stayed in this guesthouse several times. Generally, 2 stars is about as high up as it can be rated. There are several issues there. Some are worse than others. I'll bring them in the bad to worst order. 1. It used to be a relatively quiet place despite the close proximity to the night market. There is either disco or karaoke club opened up nearby not too long ago. It is impossibly noisy now. Given, it is not the owners fault, it just happend to happen. 2. Water flow is subpar, so is the temperature of the hot water. Also, the amount of it is barely enough for two people to take a quick shower. If the first person stays a little too long than the other one might end up taking a cold shower. 3. This is something that I didn't see here before. Linens here have always looked quite old and worn down. However, they have never been dirty. This time, besides usual small stains, I found pieces of hair on our sheets. The sheets themselves didn't look like they were changed. I'm not sure if it's just my luck. I have to stay here one more time in a couple of days. We'll see what will happen.
Переглянуто 15 січня 2016

Aleksandr з США
Сім"я з малими дітьми
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Січень 2016 р.
Good for the money
Location and staff helpfulness
Переглянуто 08 січня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: