Фантастичний 8,4
базуючись на 80 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 80 відгуків
  • Чистота 9,0
  • Зручності 8,0
  • Розташування 9,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Робота персоналу: 8,9
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 5,9
Сортувати за

JOSEPHINE з Індонезія
Група
Двоспальневий Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2016 р.
Good location in Orchard
This is the 2nd time I stayed at Lanson during my several visits in Singapore, I like this apartment for the location just a walking distance to MRT, shopping centres, food districts,etc. The 2 bedrooms apartment is very nice and comfortable fot me to stay with my family
Переглянуто 21 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ALVIN з Сінгапур
Сім'я з дорослими дітьми
Двоспальневий Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
Staycation
Overall a very pleasant experience. Had a 2bedroom apartment. Cosy living room, cable tv, basic but good home theatre system, cosy master bedroom with big bathroom, a small bedroom. Kitchen is well-equipped. Beds are a little below hotel standard but not a concern. Location is good with shopping malls nearby. For drop off from taxi, can tell the taxi driver to drop off from Orchard Central taxi stand (which is 1-2min away from Lanson) Will probably come back for staycation again
Переглянуто 23 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

shahriza з Малайзія
Сім'я з дорослими дітьми
Двоспальневий Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
Location location location
Location, staff & cleanliness
Our stay at Landon Place can best be described as superb.
Переглянуто 08 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Aishah з Малайзія
Сім'я з маленькими дітьми
Двоспальневий Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
Hospitality that goes the extra mile
Amazing hospitality, strategic location, complete amenities
We stayed there for 3d2n for our weekend getaway. We are pleasantly impressed by the amazing hospitality shown by the staff. They are smiling all the time and are always ready to help. The location is very strategic as it is located near to MRT station and Killiney Road that have many kinds of cafes and restaurants that serve Halal food. This is my third experience staying at hotel in Singapore, but in my previous trips, we had problems in getting Halal food because it is kind of limited in Singapore, thus we ended up having fast foods. But not this time, as there are quite a number of choices of Halal restaurant around the hotel. The hotel provides complete amenities that we feel like at home away from home. In summary, it was a memorable stay and we definitely will return.
Переглянуто 05 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JOSEPHINE з Індонезія
Сім'я з дорослими дітьми
Двоспальневий Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2015 р.
Good location
Good location walking distance to Orchard Gateway, sommerset MRT, spacious rooms
Enjoy it very much, spacious room for my family,clean apartment and helpfull staffs
Переглянуто 27 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

shing з Гонконг
Сім'я з маленькими дітьми
Двоспальневий Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
Good location
Big rooms with kitchen.. It's good enough for 5 adults and 3 kids. Perfect!
Переглянуто 03 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Robert з Австралія
Пара
Двоспальневий Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Листопад 2014 р.
holiday
location unit size faciliets
5 days
Переглянуто 10 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Elson з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Двоспальневий Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Листопад 2014 р.
Great stay
Location, hospitality, cleanliness
Переглянуто 16 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Leung з Китай
Сім'я з маленькими дітьми
Двоспальневий Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2014 р.
very big room
good service, big room, small swimming pool
good service and good location, but a bit difficult to get taxi there, very quiet around, but still got small restaurant for place to eat
Переглянуто 11 вересня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Phalkun з Камбоджа
Бізнес-мандрівник
Двоспальневий Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2013 р.
great location
location, clean, big space
it was great
Переглянуто 15 серпня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: