Фантастичний 8,2
базуючись на 4037 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 4037 відгуків
  • Чистота 8,4
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,9
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,4
  • Послуги 8,0
  • Ціна-якість 8,4
  • Страви/Організація харчування: 6,9
Сортувати за

irina з Російська Федерація
Пара
Покращений Стандарт - 2 односпальні ліжка
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2014 р.
отличный отель
расположение, рядом огромный шоппинг молл, отношение персонала, чистота в номере, удобная кровать, есть все необходимое в номере
Отличный отель за свои деньги, выбирала его как транзитный между перелетами на острова, расположен рядом с Айяла моллом, есть где провести свободный вечер
Переглянуто 21 лютого 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Pavlik з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Покращений Стандарт - 2 односпальні ліжка
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2013 р.
Хороший и недорогой отель
Цена, номера, обслуживание, район города
Отличный отель за заплаченные деньги. Недалеко расположен самый большой торговый центр в Себу-сити - "Аяла". Номера большие, чистые, неплохой завтрак. У нас был ранний вылет, поэтому вместо завтрака мы получили пакеты с парой бутербродов и бутылкой воды на человека. Персонал вежливый, хорошо говорят на английском. Единственный минус - позднее заселение - с 14 часов.
Переглянуто 18 листопада 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Vladimir з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Покращений Стандарт - 2 односпальні ліжка
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2013 р.
super
chisto, uyutno, dostupno
Переглянуто 28 серпня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wojciech з Польща
Пара
Покращений Стандарт - 2 односпальні ліжка
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Centrum
Lokalizacja,cena,obsługa
Hotel w centrum obok dużej galerii handlowej.pokoje czyste,obsługa błyskawiczna i cena adekwatna do standardu!
Переглянуто 12 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Aileen з Філіппіни
Пара
Покращений Стандарт - 2 односпальні ліжка
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
NIce Hotel
overall the hotel is good- value for money, location, clean room, staffs are friendly and accommodating... thank you as they're allowed us for late check-out.
Переглянуто 27 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Emeessy з Філіппіни
Група
Покращений Стандарт - 2 односпальні ліжка
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Good service! My second home in Cebu
More power Mandarin plaza hotel Cebu!
Переглянуто 27 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Edilberto з США
Сім'я з дорослими дітьми
Покращений Стандарт - 2 односпальні ліжка
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Mister
Good place to stay.
Переглянуто 26 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Anthony з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Двомісне ліжко Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
Good value - good bed
great location, right by ayala, got a deal discount on agoda. the bed is realyl comfortable. had a scrambled TV though
Переглянуто 26 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Cathrina з Афганістан
Пара
Покращений Стандарт - 2 односпальні ліжка
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Wonderful overnight
Location is very near Ayala Mall. Room is clean and good. Breakfast is good as well.
Переглянуто 26 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Gladys з США
Індивідуальний мандрівник
Покращений Стандарт - 2 односпальні ліжка
Зупинявся на 9 ночей в Вересень 2016 р.
Good experience but ....
I have stayed at the Mandarin Plaza at least 4 times now since it first opened. And this stay was the longest ( 9 nights). I noticed that the hotel has not be well kept up and maintained. There have not updated anything since they first opened. Glass windows are dirty and has not been washed and cleaned and you can see the dirt making the glass cloudy and dirty. Chandeliers has also not been polished and cleaned either which makes it look yucky instead of shiny and glittery. Rooms are getting older.. they don't provide wash cloths in the bathroom and fridge is set on one setting only. Front desk is not always answering the phones even if they are not busy downstairs. Other than that, what I like the most is the flooring. I like the tile flooring which is cleaner compared to carpets which traps a lot of dirt and smell. Housekeeping does a great job in cleaning the room and bathroom. Spa is convenient for room massages until 2am and very affordable and they do a great job. Breakfast is so so... they could have more variety of food but I guess it's better than other places. Most of all, very ideal location. I do have one thing I noticed in this last visit that I would like the management to be aware of. Hotel should prohibit prostitutes to enter the hotel and perform services to guest. I confirmed from security up front that those 2 ladies standing in front of the hotel were prostitutes hired by a guest (foreigner/s) that may have a contact at the hotel. That surely doesn't look good as a business because since I've known that this was going on at the Mandarin Hotel now, I don't think I would stay at your hotel anymore. It makes your establishment cheap. I hope you'd take this comment seriously but it's up to you. Not sure if management is aware of this but if not, I thought you might want to know. I would highly recommend Mandarin Hotel for other things, but not for the prostitution services which I've witnessed while I was there.
Переглянуто 26 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: