Хороший 7,0
базуючись на 1400 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 1400 відгуків
  • Чистота 6,9
  • Зручності 6,1
  • Розташування 8,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,9
  • Послуги 7,0
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 5,0
Сортувати за

VLADIMIR з Російська Федерація
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на 7 ночей в Серпень 2011 р.
Отличное расположение, хороший персонал
цена, расположение
Очень хороший отель за такие деньги, порадовало, что есть холодильник и кухня, очень удобно! Завтракали всегда в номере, что экономило наши деньги. Необычно было, что туалет и душ находятся как бы на балконе, все время казалось, что на тебя все смотрят, когда выходишь из душа, так как наши окна выходили на дорогу и там всегда был народ. Неудобно, что нет открытого балкона, негде сушить вещи, а когда свешивали их из окна приходил мужик и ругался, типо портите вид, уберите! Поэтому приходилось сушить на дверцах шкафа или ложить вещи рядом с окном так, чтобы они не свешивались из окна. Очень милый персонал, хотя они наверно там все сами по себе такие. Вай фай кстати в комнате ловит, но переодически, лучше сидеть на ресепшене! Когда пришло время уезжать(уезжали с утра, часов в 6), мужика нашего не было на месте, ждали его полчаса, в итоге оставили ключ на ресепшене и уехали! Так вполне неплохой гест хаус, стоит своих денег!
Переглянуто 31 серпня 2011
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rafal з Польща
Пара
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2013 р.
super warunki w kategorii jakość.cena
lokalizacja, komfort, czystość
super pobyt pod warunkiem ze dostaniecie duży pokój coś jak apartament. w obiekcie są tam jeszcze takie malutkie pokoiki i już nie jest za kolorowo. wifi w zasadzie nieosiągalne w pokoju - trzeba iść na recepcję. czysto w pokoju, łazienka też sprzątana ale trzeba zostawić klucz w recepcji żeby posprzątali. bardzo dobra lokalizacja bo w pobliżu obiektu nie ma dyskotek. czasami rano pieją koguty i skutecznie nie dają spać. w tej cenie bardzo dobry wybór ale tak jak napisałem wszystko zależy od tego jaki się pokój trafi. przebywa tam czasami dużo lokalnych ludzi więc raz zgłaszaliśmy problem na recepcji iż nie da się spać bo jest jakaś impreza po sąsiedzku.
Переглянуто 31 серпня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

karolina з Польща
Пара
Стандартний номер
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2013 р.
dobra lokalizacja
dobra lokalizacja
hotel znajduje sie w bardzo dobrej lokalizacji, blisko restauracji i życia nocnego na legian str. a jednocześnie w takiej odległości ,że spokojnie można odpocząć po całym dniu.pokoje są czyste, obsługa sympatyczna.
Переглянуто 28 лютого 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JUITA з Малайзія
Сім'я з дорослими дітьми
Стандартний номер
Зупинявся на 4 ночей в Листопад 2015 р.
Good location but room is a little too small
We booked two rooms. One was pretty decent in size and the other was so small we could barely move around. Not much space to store our luggage.
Переглянуто 26 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

itsenin з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Not my 1st and definite not my last stay here
perhaps a carpet inside the room would be great. The room where I stayed was great however the aircond was not functioning well. It took almost 1 hour to get cooler Water drip from the aircond Above all, fantastic stay at Matahari Guest House. Highly recommended to all level of traveller
Переглянуто 13 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Satrio з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Стандартний номер
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
good
good
Переглянуто 12 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Heamin з Південна Корея
Пара
Стандартний номер
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Good value
But aircon didn't work well
Переглянуто 28 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

arved з Німеччина
Пара
Стандартний номер
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Friendly staff but awful room
the bedsheets were dirty The bathroom was dirty Bad smell No wifi No toilette paper Luckily we arrived late and left early. Wouldn't stay there again. And we're long time traveler and had already a lot of different accommodation. Its ok if its simple but at least it should be clean.
Переглянуто 23 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Izidor з Словенія
Пара
Стандартний номер
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
good value for money
We stayed here for 3 nights. It is close to the beach and shopping centers. The bed was ok, the aircon was working and the bathroom was clean...
Переглянуто 20 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

CLINTON з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2015 р.
Budget hotel
Nothing to complain about for the price you pay Also in a good area
Переглянуто 15 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: